392
Super lækre og delikate snacks med en uovertruffen kombination af sprød parmesanost, fine skiver comté og lækker rødløgschutney. Smukke at servere, meget nemmere at lave end man skulle tro og perfekt til et godt glas vin. Server dem til antipasti og til Dronningens nytårstale.
Det skal du bruge (4 personer)
- God rødløgschutney, fx rødløgschutney med Barbera d’Alba fra Oliviers & Co
- God olivenolie, fx olivenolie med Karl Johan svampe fra Oliviers & Co
- 80 g parmesan, groft revet
- 50 g comté-ost, skåret i fine skiver
- Friskkværnet peber, fx pebermix fra Oliviers & Co
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175°C varmluft.
- Fordel parmesanosten i små toppe, ca. 1 god spiseskes størrelse på en bageplade med bagepapir. Spred osten lidt ud, så den kan smelte til ca. 6 cm diameter per snack. Bag parmesansnacksene i 5-10 min til de bliver let gyldne (ovne er forskellige, så hold godt øje).
- Tag dem ud af ovnen, pil dem forsigtigt af bagepapiret og læg dem straks på en kagerulle, så de får en buet form. Sæt dem til side og lad dem afkøle.
- Anret hver parmesansnack med en tsk rødløgschutney og comtéskiver. Top med et par dråber Karl Johan svampe-olie og lidt peber.
Bon appétit