Elegante og funktionelle radiatorer fra Hudevad

Af Susanne

En elegant radiator kan være en vigtig del af indretningen af både nutidens og fremtidens bolig. Her er danske Hudevad Radiator Design et oplagt valg med deres stilrene og minimalistiske radiatorer, der selvfølgelig også er effektive og funktionelle.

Tiden, hvor store gustne jernradiatorer skæmmer indretningen, er ovre. I dag har du masser af muligheder for at tilpasse radiatoren, så den passer perfekt ind i dit hjem og i din indretning. Danske Hudevad Radiator Design arbejder ud fra devisen om at gøre de nødvendige radiatorer så smukke som muligt samtidig med, at de har givet dem nogle ekstra features, der gør dem superfunktionelle i boligen.

Hvad med at installere radiatoren med skjulte rør? På den måde bliver radiatoren et æstetisk valg frem for udelukkende at have et praktisk formål. Der er sket meget på radiator-markedet de seneste år. Du kan få Hudevad radiatorer i forskellige størrelser, i forskellige farver og med vidt forskellige former, og så kan de installeres både under vindueskarmen, oppe under loftet eller nede i gulvet. Dertil kan de også installeres, uden at man kan se rørene – og det gør en kæmpe forskel rent visuelt. Der er ingen grimme rør, der stikker op af gulvet, og ingen synlige rør, der titter frem fra væggen. Det får radiatoren til at virke mere integreret med omgivelserne, da der ikke er noget, der forstyrrer øjet.

Skjulte rør installeres forskelligt alt efter radiatortype. Hos Hudevad har de flere forskellige modeller, du kan vælge imellem. Både ved de horisontale og vertikale radiatorer vil rørene være gemt bagved radiatoren og tilsluttes bag på. Rørene, som radiatoren tilkobles, løber inde i væggen. Derudover har Hudevad også flere radiatorbænke. Her kommer rørene op ad gulvet og gemmes i radiatorens ben. Enkelt og effektivt.

Brug radiatoren som knagerække
Det flotte design står ikke alene hos Hudevad. Funktionalitet er et andet centralt område. Som når man for eksempel kan bruge radiatoren som en knagerække. Du kan nemlig få kroge og knopper til at sætte på radiatoren og hænge eksempelvis dit våde viskestykke på dem. Radiatoren fungerer udover som en effektiv varmekilde som knagerække og sørger for, at dine viskestykker, halstørklæder og sokker bliver tørre på rekordtid. Hudevad har skabt flere forskellige typer knager i forskellige materialer, størrelser og farver, så du kan vælge lige præcis den løsning, der passer til dit hjem og indretning.

Ud over at se smart ud, er der faktisk også en praktisk fordel ved at vælge en påsat løsning frem for at hænge viskestykket direkte på radiatoren. Der går nemlig meget energi tabt, når en radiator bliver helt tildækket. Det betyder, at radiatoren skal bruge ekstra energi til at varme rummet op på en kold vinterdag, og du ville blive nødt til at skrue op for radiatoren, hvilket i sidste ende koster på varmeregningen. Med en knop, en knage eller en holder optager viskestykket mindre fladeareal, og radiatoren har derfor bedre mulighed for at varme rummet op, samtidig med at dit viskestykke bliver tørt. Træknopperne fås både i eg, røget eg og sort. Det moderne udtryk og kombinationen af naturmateriale med stål passer i de fleste moderne hjem og skaber sammenhæng og ro for øjet. Foretrækker man de diskrete kroge, fås de i 4 forskellige overflader – stål satin, blank, sort eller i mat malet messing.

Håndklædebøjle i metal
Efter et langt bad er der næsten ikke noget bedre end at komme ud og tørre sig i et varmt håndklæde. Men frem for at installere en håndklædevarmer til at holde håndklæderne varme og tørre, kan du med fordel vælge en vertikal radiator og påsætte en håndklædebøjle. Med en håndklædebøjle kan du stadig nemt tørre dine hænder, da håndklædet hænger frit. Håndklædebøjlen leveres i 4 forskellige overflader – stål satin, blank, sort eller i mat malet messing. Både træknopper, kroge og håndklædebøjler monteres med indbygget magnet og kan bruges på alle glatte frontpladeradiatorer.


BOLIG · MAD · DESIGN
Fra den 21.-23. oktober deltager Hudevad Radiator Design i BOLIG · MAD · DESIGN messen i Forum i København. Messen indeholder alt det bedste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi, og du kan møde Hudevad Radiator Design på stand 5B.


Hudevad Radiator Design
Ambolten 37 · 6000 Kolding · Tlf. 75 42 02 55 · www.hudevad.com/dk/

Related Articles