6 tips til børnefamilierne fra BØRN I BYEN

Af Susanne

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.


Væmmelige væsner på Nationalmuseet
Varm op til Halloween på Nationalmuseet i efterårsferien – hvis I altså tør! De modige kan nemlig komme med på en mission og se mørkets væsner i øjnene! Opklar hvor de kommer fra, og hvad de vil gennem lydfortællinger, QR-koder og projektioner.

Nationalmuseet · 16.- 23. oktober kl. 11-15
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/nattens-vaemmeligste-vaesner-1


KORAL Dansefestival
Læg vejen forbi Valby Kulturhus, når dansefestivalen KORAL løber af stablen i efterårsferien. Her er alle forestillingerne interaktive, så familien får en inddragende og helt særlig oplevelse! Mød bl.a. en danseformidler, få en kropslig og sanselig oplevelse, tuml i dansesalen mm. Festivalen henvender sig primært til børn i alderen 6 måneder – 9 år.

Valby Kulturhus · 15.-17. oktober
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/koral-en-dansefestival-for-boern-og-hele-familien


Efterårsferie i alle farver på SMK
Besøg SMK, der byder på farverige og fantasifulde oplevelser for børn hver dag i efterårsferien. Oplev den nye udstilling med Matisse, lav jeres egne eksperimenter med vilde farver og former og tag med på farverig
familietur. Det er gratis for børn under 18 år.

Statens Museum for Kunst · 15.-23. oktober
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/efteraarsferie-i-boernenes-vaerksted-pensler
-sakse-og-ler-i-lange-baner


Få et gratis portræt
Besøg det lille fine museum, Den Hirschsprungske Samling, den 20. oktober og få tegnet et gratis portræt af kunstneren Sune Watts, som I kan få med hjem! Når I alligevel er på museet kan I også besøge særudstillingen ”Ejnar Nielsen. Livstegn” samt hjørneudstillingen ”Forsvundne skatte”.

Den Hirschsprungske Samling · 20. oktober fra kl. 12-15
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/faa-tegnet-dit-portraet-paa-museet


Ny udstilling på Experimentarium
Lige op til efterårsferien åbner særudstillingen ”The Science Behind Pixar” på Experimentarium. Her kan børn og voksne prøve kræfter med videnskaben bag Pixars magiske animationsfilm såsom Toy Story, Inderst Inde og De Utrolige. Det er første gang, at udstillingen besøger Europa, så sæt kryds i kalenderen og hiv familien med!

Experimentarium · Åbner 13. oktober
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/pixar


Efterårsferie på Rosenborg
Kom med på børneomvisningen ”I røg og damp”, der tager jer med på en rejse igennem Christian 4.s liv. Oplev Christian 4.s private gemakker og få de sjove, sære og dramatiske fortællinger om kongen og hans elskede Rosenborg. Deltag også i Kronejagten og bliv klogere på Christian 4.
og kongekronens symboler og lav jeres egen krone i kroneværkstedet.

Rosenborg · 15.-23. oktober kl. 10-16
https://bornibyen.dk/koebenhavn/events/kronejagt

Related Articles