Den gode service kommer med ud til kunden

Af Susanne

Hos Skousen Østerbro får du ikke kun en supergod service, når du handler i butikken på Østerbro Centret på Lyngbyvej. Her kommer den gode service med ud, når Skousens folk afleverer og/eller monterer hvidevarer hjemme hos kunderne. 

Skousen er en alsidig kæde med en masse hvidevarer, elektriske apparater og en bemærkelsesværdig markedsføring, der giver bonus hos modtagerne. Deres reklamer på forskellige platforme viser en virksomhed, der gerne gør tingene på en lidt anderledes måde. 

”Vi elsker hvidevarer og vores arbejde her. Det er blandt andet det, vores markedsføring viser, og det passer fuldstændig med mine egne oplevelser. Jeg bor for eksempel 45-60 minutter kørsel herfra alt efter trafik, men jeg synes arbejdet her er hele turen værd. Det er dejligt at være en del af Østerbro, og vores butik ligger fantastisk i Østerbro Centret lige ved siden af Føtex. 

Her er gode parkeringsforhold og nemt at komme til,” påpeger Bastian Olsen, der er butikschef i Skousen Østerbro. Ejerne af butikken har tre andre Skousen butikker i København, så de dækker byen bredt. Det drejer sig om butikkerne i Søborg på Gl. Kongevej på Frederiksberg og Valby-butikken på Søndre Fasanvej. Det gør, at de kan omkredse hele København, og at man som kunde kan få Skousens velkendte service, uanset hvor man går hen. 

Tænker ud fra kundens synspunkt
”Vi lægger meget stor vægt på, at den gode service, vi yder i butikken, kommer med ud til kunden, når der skal monteres en vare. Vi bruger masser af energi og ressourcer på, at vi har egne biler og folk, der kører ud og monterer varerne. På den måde bliver kommunikationen fra monteringsdelen til butikken meget kort, så skulle der opstå nogle udfordringer, kan vi få løst det hurtigt og på den bedst mulige måde med kunden. Vi tænker meget ud fra kundens synspunkt og bruger egne oplevelser, når vi selv har købt noget, som sammenligning til konstant at gøre vores service endnu bedre,” siger Bastian Olsen.

Matcher laveste pris på nettet
Et af de budskaber kunder har opfanget i markedsføringen er, at Skousen altid matcher laveste pris på nettet. Hvis der er nogen tvivl om, hvorvidt det er rigtigt, tjekker de meget gerne priserne sammen med kunden. ”Derudover er det som sagt en del af vores service, at man kan vælge at tilkøbe levering af varerne i København og på Sjælland med vores egne folk, og vi leverer både til kantsten eller bærer det op og monterer det. Vi har hørt historier om, at når andre hvidevarevirksomheder benytter eksterne folk til arbejdet, kan man risikere, at de kører igen uden at levere, hvis der opstår tvivl eller problemer, fordi de har meget travlt. Vores folk ordner tingene, så det bliver gjort ordentligt. Og generelt har vi en meget effektiv kundeservice, som er til at få fat på,” siger Bastian Olesen og tilføjer: ”Da vi desuden har et godt samarbejde med vores leverandører, giver de ofte vores kunder et ekstra godt tilbud med i handlen. Eksempelvis kan man få 5 års garanti på nogle varer, uden at man skal betale for det. Det er blandt andet sådanne forhold, der gør, at det er sjovt at arbejde her. Det har mange inden for branchen fundet ud af, så rigtig mange gode medarbejdere er kommet hertil, da de også gerne vil være en del af den gode ånd hos Skousen,” slutter Bastian Olsen.

Gode muligheder for finansiering
Den primære vare i Skousen er hvidevarer, men de sælger også mange små el-apparater, blendere, juicere, kaffemaskiner, el-tandbørster, støvsugere, airfryere, forbrugsmaterialer til for eksempel kaffemaskiner (men intet isenkram) m.m., fortæller butikschefen. ”Vi leverer stort set alt inden for hvidevarer hele sortimentet af hvidevarer, når der skal installeres et nyt køkken. Hos os har man gode muligheder for finansiering, vi har f.eks. en kampagne, der hedder 0-0-0, og som er 0 rente, 0 gebyr og 0 oprettelse i op til 60 måneder. Det er mange rigtig glade for, for så de ikke behøver at betale mere, end hvad varen koster.”


SKOUSEN · Lyngbyvej 11 · 2100 København Ø · Tlf. 35 81 05 85 · https://butik.skousen.dk/skousen-osterbro/

Related Articles