De gør græsset grønnere på din side

Af Susanne

DM Greenkeeping er professionel græspleje og vejledning til din græsplæne. Her kan du ved at bruge en af deres servicepakker få en sund, tæt og grøn græsplæne uden mos og ukrudt. 

Drømmer du om at få en lækker grøn græsplæne? Og uden at du skal bruge en masse tid og penge på at fjerne mos og ukrudt? Så er DM Greenkeeping noget for dig. Den er stiftet af de uddannede greenkeepere Danny og Michael (heraf navnet DM), som i årevis har arbejdet med at få golfbaners græsklædte fairways og greens til at se at super flotte ud. På golfbanen blev de ofte spurgt af medlemmerne, om de kunne hjælpe med at få deres private græsplæner til at se lige så flotte ud. Det ville Danny og Michael gerne, og de satte sig derfor for at omsætte deres viden fra golfbanen til en servicepakke til de private græsplæner. 

Simpelt koncept – mosset forsvinder af sig selv

Efter et par år lykkes det dem, at stå med et koncept til de private haveejere. Et koncept som kunne skabe en flot græsplæne hjemme i deres have ved at kombinere produkter og vejledning på den helt rigtige måde. Det blev til de populære servicepakker, som indebærer, at DM Greenkeeping kommer forbi kundens græsplæne 2 eller 3 gange om året. Her gøder de græsplænen med en gødning, der er tilpasset den tid på året, hvor de kommer forbi. Ukrudtet i græsplænen bekæmpes, og græsplænen eftersås, hvis der er nogle bare pletter. Når man bruger DM Greenkeepings servicepakker, behøver man ikke selv at fjerne mosset med en rive eller lignende, da det forsvinder af sig selv, hvis man følger de udleverede klippevejledninger. Og det eneste, man selv skal gøre som havens ejer, er at slå græsset. 

Tre forskellige servicepakker

”Hver gang, vi har været forbi en af vores kunder, efterlader vi en klippevejledning med afsæt i, hvordan ens græsplæne har det. Vi tilbyder tre forskellige servicepakker; Basis, Luksus eller Økologi. Basispakken indebærer, at man får besøg af os to gange om året, hvor første gang typisk ligger i april eller maj måned. Næste gang er i juni måned. Køber man luksuspakken, kommer vi forbi tre gange om året, hvor den sidste gang typisk er i august. Økologipakken er for dem, der gerne vil have en flot græsplæne og bevare ukrudtet, så man styrker mikrolivet i jorden under græsset,” fortæller Michael Jepsen fra DM Greenkeeping. 

Robotplæneklipper uden kanttråd man nemt selv kan installere 

Når man har et sommerhus, kan hyppig klipning af græsset være en udfordring. Så her kan DM Greenkeeping tilbyde markedets måske bedste robotplæneklipper. Robotter er meget effektive i forhold til at holde græsset, da de slår det ofte og på en nænsom måde. Men det kan være besværligt, når de skal installeres i haven, da de traditionelle robotplæne-klippere kræver en nedgravet tråd, der omkranser haven. Det gør DM Grenkeepings robotplæneklippere ikke. De bruger nemlig gps og 4G, så kanttråden ikke er nødvendig. I stedet tager man, sådan lidt forsimplet sagt, sin mobiltelefon, går rundt i havens yderområde, trykker start og dermed viser plæneklipperen, hvordan haven ser ud. Herefter kører robotplæneklipperen indenfor området ved klipning. Man kan hele tiden justere, hvad det er, robotplæneklipperen skal tage sig af, hvis man har ændret noget i græsplænen. Har man eksempelvis en indkørsel i sit sommerhus, kører den blot rundt om eller hen over den. Den kan nemt fjernstyres hjemmefra, så hvis man for eksempel har et sommerhus i Rørvig og bor på Østerbro, kan man fjernestyre robotten fra sin lejlighed, så man kan sørge for, at ens græsplæne er rigtig flot, når man skal bruge huset. 

”Hvis man har et sommerhus, får man ganske enkelt ikke et bedre produkt end kombinationen af vores service-
pakker og vores gps-styrede robotplæneklipper fra Segway,” påpeger Michael.  

Flot plæne til sommer? Slå til nu …

Hvis man ønsker at få en flot græsplæne her til sommer, skal man slå til nu. Det tager nemlig noget tid at få gang i græsplænen, som er noget træt og præget af vinteren. Det første besøg fra DM Greenkeeping gør, at græsset kommer i gang, og når virksomheden er forbi anden gang, ser plænen virkelig dejlig grøn og skarp ud. 

Ønsker man et tilbud på en servicepakke fra DM Greenkeeping er det enkelt og simpelt; gå ind på deres hjemmeside, www.dmgreenkeeping.dk, udfyld deres formular med adresse og kontaktinformation, og så kan de via satellitfoto opmåle det græsareal, ens have har, hvorefter de kan afgive et konkret tilbud på græsplænen i forhold til størrelsen og udformningen af græsplænen. Gennemsnitspriserne ligger på 2.995 kr. for 3 besøg om året og 1.995 kr. for to besøg. 

Succes med det simple koncept

DM Greenkeepings meget enkle koncept med at skabe grønnere græsplæner har været en kæmpesucces. De startede deres koncept i Kolding, men dækker i dag hele landet, fortæller Michael: ”Jeg tror, vi når op på godt 100.000 besøg hos vores kunder i år, så der er en del at se til. Heldigvis har kunderne taget enormt godt imod
os, og på Trust Pilot ligger vi på 4,6 ud af 5 mulige blandt 1.300 anmeldelser. Sidste år kunne man som tv-seer
selv opleve, hvordan Jesper Buch og Jan Lehrmannog så troede på konceptet og skød penge i os.” 

Succesen skyldes blandt andet den gode service. Deres kundeservice er altid klar til at svare på spørgsmål – også omkring robotplæneklipperen. ”Den er heldigvis så nem at installere, at de fleste selv kan gøre det. Og hvis ikke, gør vi det meget gerne for kunden. Med i vores servicepakker er også en håndbog med tips og tricks til, hvordan man får mest ud af sin græsplæne. Vi eftersår ved alle vores besøg, men hvis kunden skulle få en bar plet, hvis f.eks. børnene laver en tackling i haven, så udleverer vi altid græsfrø af den bedste kvalitet til kunden. siger Michael og tilføjer: 

”Så hvis man gerne vil have en flot græsplæne i sit sommerhus eller derhjemme, og man er træt af at gå i en trælasthandel og ikke vide, hvad man skal købe eller ikke har tid til at få tingene gjort i passende tid, skal man blot lade os tage sig af græsplænen. Det bliver formentlig også billigere, end hvis man selv gør det, og det bliver i hvert fald meget nemmere.”


DM Greenkeeping · Tlf. 70 44 44 55 · kontakt@dmgreenkeeping.dk · www.dmgreenkeeping.dk  

Related Articles