DanCenter fejrer jubilæum i 2022: 65 år på bagen giver viden, kendskab og erfaring

Af Susanne

I 2022 kan DanCenter fejre 65 års jubilæum. Et jubilæum som gør DanCenter til den ældste feriehusudlejer i Danmark. Til trods for deres høje alder hviler de ikke på laurbærrene, for de har en ambition om at blive verdens største inden for branchen.

Med 65 års erfaring har de sikret sig et stort kendskab til branchen, dyb forståelse for husejerne og passionerede medarbejdere, der brænder for at give deres husejere og gæster den bedste service.

Deres lokale rådgivere kan få dig med på succesen
Alle husejere er forskellige og har individuelle ønsker og mål for deres udlejning. Derfor har DanCenter personlige rådgivere med et stort lokalkendskab. Rådgiverne brænder for deres husejere, og de brænder for at lære dig og dit sommerhus at kende.

Hver husejer hos DanCenter får en personlig rådgiver med lokalt kendskab, der står klar til at rådgive dig i alle spørgsmål vedrørende din udlejning. Så er du sikker på altid at tale med en, der kender dig, dit sommerhus og lokalområdet. Det giver både tryghed og nærhed. Det er i høj grad også tilfældet på lokalkontoret i Odsherred og Vestsjælland.

Du er også altid velkommen på lokalkontoret for en uforpligtende snak
Louise Poulsen, Indlejningskonsulent
Tlf. 91 33 92 14 · louise.poulsen@dancenter.com
Christian Hede Afdelingsleder
Tlf. 31 43 60 26 · christian.hede@dancenter.com


DanCenter Odsherred: Lyngvej 183, 4569 Vig
Tlf. 72 44 11 69 · odsherred@dancenter.com eller
DanCenter Vestsjælland: Drøsselbjergvej 104, 4200 Slagelse
Tlf. 72 44 11 69 · vestsjaelland@dancenter.com

Related Articles