Cph Skabe hjælper dig med den rigtige skabsløsning

Af Susanne

Drømmer du om en skabs- eller garderobeløsning, men aner du ikke, hvor du skal starte? Så kan Cph Skabe hjælpe dig. De overtager nemlig hele processen, så du kan læne dig tilbage og få en skræddersyet løsning.

Ingen lejligheder er helt ens, og alle mennesker er forskellige og har forskellige behov. Det skal indretningen af vores hjem selvfølgelig afspejle. Cph skabe har netop specialiseret sig i at lave personlige og individuelle løsninger til dig, der skal have en ny skabsløsning i dit hjem.

Rolf Martinsen og Dennis Granlie, som står bag Cph Skabe, har mange års erfaring med skabsløsninger hos private, og nu har de startet deres eget firma med et helt særligt koncept. Konceptet bygger ifølge Rolf på, at de kan overtage hele processen lige fra dine første tanker til det endelige produkt er monteret i dit hjem. I den proces er der derfor mange faser, som du ikke behøver at forholde dig til. Rolf og Dennis står både for opmåling, idéudvikling, design, tegning af forslag og tilbudsgivning. Det eneste, du skal gøre, er at tage stilling til, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. “Man binder sig først, når vi har landet en endelig løsning,” siger Rolf: “Indtil da koster det faktisk kun en kop kaffe og en times tid.”

Sparer kunden for mange problemer
Når Dennis og Rolf tilbyder en hel pakkeløsning, hvor første møde foregår i kundens hjem, bygger det på deres mange års erfaring med samarbejdet med kunder. Der kan nemlig være udfordringer for kunden, når de står for dele af eller det meste af processen selv: “Der er mange, der ikke har tid eller ikke ved, hvordan man får målt rigtigt op. Vi tager hjem til kunden, fordi det er nemmere at få et indtryk af behov, stil og design, når vi er hos kunden. Vi kan vise farverne, og kunden kan se, om de passer til møbler, vægge osv.

Vi kan mærke, at det giver noget i den anden ende, fordi vi løser problemstillingerne på stedet, og på den måde undgår vi skuffelser. Vi sparer tid, fordi vi vender og drejer alle muligheder til at begynde med,” forklarer Rolf og fortsætter: “Ofte kommer vi frem til en løsning, som kunden ikke selv har tænkt på – netop fordi vi kommer hjem til kunden og ser hele sammenhængen og ikke kun skabet.”

Hvis man vælger et samarbejde med Cph Skabe, vælger man kvalitet. Dennis og Rolf tager altid udgangspunkt i kundens behov og gør en ære ud af at lave skræddersyede og personlige løsninger. Derudover får du også 30 års garanti, når du køber skabsløsninger gennem Cph Skabe.

Vi er kvalitet. Alle vores produkter er dansk producerede, og vi bruger udelukkende danske håndværkere, som vi har samarbejdet med i mange år. Vores skabsløsninger er lækre, mere er der ikke at sige om det, siger Rolf beslutsomt.

Alle skabs- og garderobeløsninger tilbydes
Hos Cph Skabe har de specialiseret sig i kundens behov. Derfor kan du få stort set alle skabs- og garderobeløsninger, som du kan drømme om. Du kan f.eks. få skabe med skydedøre, hvis du ikke har så meget plads og vil udnytte pladsen optimalt. Du kan også få et walk-in-closet, hvis du har et lille skævt værelse, som du ikke bruger. Uanset plads, så kan Cph Skabe hjælpe med en løsning, der passer til dine behov og dit hjems rammer.

Cph Skabe leverer pt inden for seks-otte uger og bevæger sig inden for en bred ramme prismæssigt. Deres fokus er kunden hver eneste gang: “Vi leverer lækre produkter i ordentlig kvalitet, og vi garanterer, at det passer perfekt til kunden. Vores koncept er jo netop at bruge ordentlig tid i opstartsfasen, hvor vi sammen udvikler ideer. Derved undgår vi skuffelser og tør godt at garantere perfekt match mellem kunde og skabsløsning. Vi vejleder med vores ekspertise og forholder os til indretning, lys, skæve vægge og alt det, som kunden ikke nødvendigvis ser,” siger Rolf.

Related Articles