Tømrere med respekt for boligens karakter

Af Susanne

Schlæger Gruppens Tømrerafdeling arbejder altid med respekt for boligens særlige udtryk og karakter.  

I mange ældre lejligheder er der ofte behov for at få lavet et ordentligt stykke tømrerarbejde. Døre, vinduer, gulve, karme, forskelligt interiør, dele af taget m.v. er lavet af træ, som ændrer karakter med tiden, og som påvirkes af slid og almindelig ibrugtagning. Samtidig får man måske lyst til at lave om på sin bolig, så den får et andet udtryk. Når man skal lave tømrerarbejde i ældre ejendomme, som ofte har et helt særligt udtryk, er det vigtigt, at den tømrer, man bruger, står for kvalitet og udfører sit arbejde med respekt for ejendommens karakter. I modsat fald vil det ofte resultere i en for kunden utilfredsstillende løsning. 

Går op i kvalitet

Tømrerafdelingen i Schlæger Gruppen går stærkt op i kvalitet og respekt for boligens karakter. Afdelingen består af 23 uddannede tømrere og lærlinge, og de er altid klar til at hjælpe med både store og små tømreropgaver samt store entrepriser, der skal laves i samarbejde med andre faggrupper som VVS-installatører, murere, malermestre eller glarmestre, da Schlæger Gruppen består af alle fem faggrupper.  

“Vi arbejder altid med udgangspunkt i at opnå den højeste kvalitet, når vi er ude hos folk. Arbejdet skal laves ordentligt, da boligens stand og udseende betyder meget for dem, der bor der,” fortæller Frank Nylander, der er leder af tømrerafdelingen i Schlæger Gruppen. 

Grundlaget for det gode tømrerarbejde

Når det handler om lejligheder, arbejder tømrerafdelingen primært med udskiftning og/eller reparation af døre, vinduer og vindueskarme, lægning af nyt gulv, opsætning og nedtagning af vægge og, hvis det drejer sig om huse eller ejendomme, udskiftning eller reparation af tag. Uanset hvilken opgave, det drejer sig om, er det vigtigt for Frank Nylander, at alt arbejdet sker i samarbejde med kunden for at finde frem til den bedste løsning. På den måde skaber de grundlaget for det gode og solide tømrerarbejde. 

“Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, så vi kommer ordentligt i mål med vores arbejde. Hos os er en aftale en aftale, og vi gør alt for at overholde de aftaler, vi har lavet med kunden. Det gælder, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret,” siger Frank Nylander. “Mange lejligheder i byen og især på Østerbro er af ældre dato, og vi laver tingene med respekt for ejendommen og for kundens ønsker,” tilføjer han. 

Laver gerne totalrenoveringer
Har man købt et ældre hus eller lejlighed, som man ønsker skal total-renoveres, kan Schlæger Gruppen sætte den totalt i stand, så den er helt opdateret i forhold til de ønsker og krav, man måtte have. ”Vi kan desuden flytte rundt på tingene, hvis man eksempelvis gerne vil have, at køkkenet ligger et andet sted, eller et rum skal slås sammen med et andet rum. I forbindelse med de lidt større projekter, hvor der også er andre faggrupper involveret, taler kunden kun med en person, som står for styringen af projektet. Det gør det hele nemmere og mere overskueligt,” fortæller Frank Nylander. Hans afdeling laver også mange forsikrings-skader for forsikringsselskaber og har stor viden om det ofte lidt komplicerede område. 


Schlæger Gruppen
Vennemindevej 74 · 2100 Ø · Tlf. 44 84 88 88 · www.schlæger.dk

Related Articles