Tømrer med sans for kvalitet og finish

Af Susanne

Birdi Byg er navnet på Bertram Carlsens en-mands tømrerfirma, der udfører en bred vifte af tømreropgaver. Han har sans for kvalitet og en smuk finish, og det forholdsvis nystartede firma har stort set haft ordrebogen fyldt op fra dag 1.  

Jeg kan godt lide at løse tømreropgaver, som kræver lidt omtanke i forhold til at finde den bedste løsning for kunden. Æstetiske løsninger, der kræver kvalitet og finesse, som for eksempel når jeg skal lave lister og paneler, der matcher de originale i lejligheden, eller indbyggede skabe, hvor der er udfordringer med vinklerne og væggene. På Østerbro er der mange charmerende ældre lejligheder, som ofte har lidt skæve vægge og vinkler i boligen. Det kræver som regel, at man ikke bare vælger en standardløsning, men i stedet tænker sig godt om for at finde den helt rigtige løsning,” fortæller Bertram, der er uddannet tømrer.  

Passer ind på en flot og naturlig måde

Han kan i princippet løse alle opgaver inden for tømrerfaget, men har især en forkærlighed for opgaver, der kræver omhu og kvalitet. “Jeg laver eksempelvis mange skabe, hvor jeg sørger for, at de passer ind i boligen på en flot og naturlig måde. Det er ofte opgaver, der kræver lidt ’kærlighed’ i forhold til løsningen, da det skal udføres helt præcist. Men jeg er selvfølgelig åben over for alle opgaver, der kræver tømrerkompetence,” fortæller han, som fx også har erfaring  med at opføre carporte, terrasser, skure og lignende. 

Hvis man går ind på BirdiBygs Instagramside, @birdibyg, kan man både se  fine eksempler på opgaver, Bertram Carlsen har udført i en række charmerende københavnerlejligheder, og læse om kundernes tilfredshed med arbejdet. Leder du efter en ung og særdeles talentfuld tømrer til for eksempel at få nye paneler, lister, skabe, døre, reoler, rørkasser til at skjule rør eller lignende i din lejlighed, så tag endelig kontakt til Bertram fra Birdi Byg på telefon 52 92 39 40.


Birdy Byg · Tlf. 52 92 39 40 · birdibyg@gmail.com ·  Instagram: @birdibyg

Related Articles