Personlige og optimale belysningsløsninger

Af Susanne

Lampemesterens flotte butik og showroom i Carlsberg Byen er fyldt med smukke og funktionelle designerlamper. Her står dygtige og servicemindede lampeeksperter klar til at hjælpe med alt omkring belysning i din bolig. Deres store viden inden for området omfatter blandt andet en lysdesigner, som, hvis man har det ønske, kan udføre en teknisk lysberegning både til privat og erhverv.  

Det er bevist, at lyset er afgørende for vores velbefindende, vores koncentrationsevne, hvordan vi arbejder og i det hele taget opholder os i rum. Det er ting som disse, Lampemesteren kigger på, når de hjælper deres kunder med den optimale belysningsløsning, fortæller butikschef Savannah Bell: 

“Vi spørger ind til, hvordan lysforholdene er i rummene. Hvordan vender vinduerne i forhold til verdenshjørnerne, er der store træer ude foran, ligger boligen på 1. eller 4. sal, har man mørke vægge? Der er så mange ting, der spiller ind. Man skal også være opmærksom på, hvor man placerer lyset henne i rummet. Mange, der har en meget stor stue, placerer en stor lampe midt i stuen, der giver et godt lys, men hvis man kun har en enkel lyskilde, trækker det rummet sammen og gør det mindre. Man bør i stedet have et eller flere lys, der supporterer. Det er sådanne individuelle dialoger, vi blandt andet har med vores kunder,” fortæller hun og understreger, at de meget gerne tilbyder at komme hjem til kunden for at lave hele løsninger.     

God fornemmelse for lysforholdene

Hvis man lægger vejen forbi butikken, er billeder af ens bolig på telefonen en stor hjælp for det kompetente team bag disken. Det giver både en fornemmelse af lysforholdene, men også af stilen i boligindretningen, som også spiller en vigtig rolle. Hos Lampemesteren tænker de både funktionelle, dagpraktiske og designmæssige aspekter ind i løsningerne. 

“Der er mange lamper, der kan komme i betragtning hos vores kunder, og selv om man altid kan komme forbi os og få hjælp, anbefaler vi gerne, at man booker en tid på forhånd, hvis man er i tvivl om noget eller går efter en lidt større løsning. Så kan vi være helt nærværende og kun have fokus på den aktuelle opgave,” pointerer Savannah Bell. 

Spørger grundigt ind til løsning

Når man køber løsninger hos Lampemesteren, lægger det dem meget på sinde, at man får en belysning, der er den helt rigtige i forhold til ens behov, forklarer hun: 

“Vi er meget ærlige. Så hvis en kunde ønsker en specifik lampe, spørger vi ind til, hvor den skal hænge, og hvad den skal kunne. Skal det f.eks. være et arbejdslys eller hyggelys? Her må vi somme tider fortælle kunden, at det kan godt være, du har forelsket dig i den lampe, men det er ikke en lampe, vi vil anbefale i forhold til det, du skal bruge den til. Så vi sender ikke bare noget ud af døren for at få et salg i kassen. Vi vil rigtig gerne sørge for, at vores kunder altid får den optimale løsning for netop dem.”

Fornyer hele tiden udstillingen

Lampemesterens butik i Carlsberg Byen er en indbydende butik med en flot udstilling af lys i alle aspekter. Og butikken bestræber sig konstant på at forny udstillingen, så der venter kunderne en ny oplevelse, hver gang de besøger den. 

“Vi prøver at få alle nyhederne hjem og prøver at ryste posen, så vi konstant tager nye brands hjem og tager andre ud. Hvis vi i vores butik ikke har en lampe, som er på vores hjemmeside Lampemesteren.dk, tager vi gerne lampen hjem til kunden, uden at man er tvunget til at købe den. Det kan jo være rart at se, om den fungerer i ens bolig, før man køber den. Køber man noget på vores hjemmeside, pakker vi meget gerne lampen ud i butikken, så kunden kan se og fornemme lampen, inden den bliver købt. I travle tider må kunden dog selv klare den opgave,” smiler Savannah Bell og tilføjer: “Der er jo altid en returret, så man kan føle sig helt tryg ved at købe en lampe også på nettet hos os.” 

Ingen opgave er for stor eller lille

Selv om der er en række eksklusive designerbrands hos Lampemesteren, skal man ikke føle, at man ikke kan komme ind i butikken og købe lamper til billige penge. For, som Savannah Bell forklarer det, er de meget i øjenhøjde med alle deres kunder og har løsninger til mange forskellige priser. 

kan hjælpe med en given opgave, hjælper vi gerne folk med at komme et andet sted hen, hvor de kan hjælpe,” siger Lampemesterens butikschef i Carlsberg Byen. 


Lampemesteren yder services i hele Storkøbenhavn, men også gerne i Nordsjælland, Roskildeområdet m.v.  

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 10-18 Lørdag kl. 10-15


Lampemesteren · Bohrsgade 31 · 1799 KBH V. · Tlf. 91 89 33 00 · www.lampemesteren.dk

Related Articles