Jesper Nielsen Østerbro/City – mærk forskellen

Af Susanne

Den nystartede ejendomsmæglerbutik Jesper Nielsen Østerbro/City gør en forskel for kunderne, så deres hjem bliver solgt.

Hvis der er noget, som har betydning for den nyåbnede ejendomsmæglerbutik Jesper Nielsen Østerbro/City herunder Nordhavn, er det, at kunderne kan mærke forskel hos dem, fortæller ejendomsmægler Annette Schat-Holm, der står for butikken og er franchisetager i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen sammen med Brian Schultz.
”Vi skal være med til at gøre en forskel og gøre boligen endnu mere tiltrækkende. Der skal være gode billeder, der præsenter boligen på en lækker måde. Vores billeder af boligerne er helt i særklasse, og vi hører ofte folk sige, at de godt kan se, at vi gør noget ekstra ud af boligerne. Det gælder om, at få optimeret sælgers bolig på alle parametre og sætte gang i alle sanser hos køberne. Jo bedre det ser ud, jo flere kommer der ud og ser boligen. Dermed får du en højere pris og kan sælge boligen hurtigere, hvilket giver det mest optimale boligsalg,” siger Annette Schat-Holm.

Forskellen går videre end til billederne. Når Jesper Nielsen Østerbro/City afholder åbent hus-arrangementer, skal der være en god energi i boligen. ”Det er rart at komme ind i et hjem, hvor tingene ser ordentligt ud. Når boligen vises frem, er der ryddet op, der er frisk luft i boligen, og man kan få sig en kop kaffe, mens man går og kigger. Vi forsøger at tale til sanserne, hvilket også er vigtigt, når man handler bolig,” forklarer Annette Schat-Holm og tilføjer: ”Ordentlighed i processen er også en vigtig del af konceptet. Der er altid en god og ærlig dialog med vores sælgere, og de skal altid vide, hvad der sker med deres sag, både før, under og efter salget.”

Designer salg til målgruppen
Hvis man har set Jesper Nielsen hjælpe danskere, der ikke kan få solgt deres bolig i tv-programmet ’I hus til halsen’, ved man, at han er skarp til at målrette salget til den relevante målgruppe. ”Det er supervigtigt, at man gennemtænker, hvem der kan være den primære målgruppe til boligen og designer salget til det. Som for eksempel en stor lejlighed på Østerbro, der kan tiltrække børnefamilierne. Det er derfor, vi har boligstylister tilknyttet, som kan hjælpe med, at boligen lige får det sidste, rette touch. Det koster ikke ret meget i forhold til det, man i den sidste ende får ud af det. For det kan gøre en kæmpeforskel på billederne. Alt foregår jo næsten digitalt i dag, og vi er derfor nødt til at indrette salget efter det,” siger Annette Schat-Holm.

Stærk på de sociale medier
Det er blandt andet derfor, at Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen er langt fremme på de sociale medier, hvor de henter mange ekstra kunder. ”Det er selvfølgelig på boligsiderne, vi samler kunderne, men vi henter virkelig også mange ekstra købere på de sociale medier og på jespernielsen.dk. Så hvis man bruger os, kan man få flere købere forbi sin bolig. På de sociale medier og på jespernielsen.dk lægger vi desuden en række inspirerende artikler om andet end køb og salg af boligen. Her kan man for eksempel blive oplyst om trenden inden for indretning f.eks. hvordan man laver et godt hjemmekontor, gode råd om støjreduktion osv. Alt sammen noget, der gør, at folk gerne vil følge os,” påpeger Brian Schultz.

Må sælge hinandens boliger – mærk synergien
Der er i alt otte Jesper Nielsen butikker i København og Nordsjælland. Alle må sælge hinandens boliger, så en mægler i Holte må gerne sælge en bolig, der er til salg på Østerbro og omvendt. Mange, der bor i København,vil gerne flytte op nordpå, mens folk, der bor i Nordsjælland, ofte ønsker at rykke ind til byen igen. Så kunderne bytter nærmest bare plads. På den måde får man mange mæglere til at sælge ens bolig, hvilket er unikt for Jesper Nielsen.


Solid erfaring til gavn for sælgerne
De to indehavere Annette Schat-Holm og Brian Schultz har vidt forskellige baggrunde i forhold til ejendomsmægler-branchen, men de er hver især særdeles velkvalificerede . Annette har arbejdet som mægler i 22 år og været selvstændig i andet regi i 10 år. Hun har blandt andet en baggrund i City for andre ejendomsmæglerfirmaer. ”Idéen om, at man gør det hele lidt lækkert og ordentligt, når det handler om boligsalg, har altid appelleret til mig, så da jeg fik muligheden for at få en butik her, slog jeg til med det samme,” forklarer hun. Brian kommer med mange års salgserfaring som blandt andet salgsdirektør og regionschef i materialebranchen samt arkitektrådgiver og det seneste år i mæglerbranchen.

Sælger alle boliger
Vi sælger alle slags boliger, fastslår de to indehavere, som trods usikkerhed i forhold til coronasituationen, ser lyst på fremtiden for boligmarkedet. ”Boligmarkedet bobler som en gryde i kog lige nu. Der er p.t. for få boliger til salg, og der er masser af købere derude, selvom coronaepidemien sætter sit præg på samfundet. Vi glæder os derfor over, at vi kan være med til at skabe merværdi for byens boligejere,” slår Annette Schat-Holm og Brian Schultz fast.


Jesper Nielsen Østerbro/City
Dag Hammarskjölds Allé 31 · findhjem2100@jespernielsen.dk · Tlf. 88 44 60 00 · www.jespernielsen.dk
www.facebook.com/EjendomsmaeglerfirmaetJesperNielsen

Related Articles