Dansk køkkendesign til lige præcis dine ønsker

Af Susanne

DESIGNA Køkken er dansk håndværk og kvalitet. Her kan du få tilpasset et køkken fuldstændig til dine ønsker og behov, hvilket mange sætter særdeles stor pris på ifølge Trust Pilot, hvor hele 1246 anmeldere giver dem et gennemsnit på 4,9 stjerner ud af 5!

Køb af et nyt køkken er en investering for fremtiden og handler meget om at få præcis det køkken, man altid har drømt om. Det er derfor vigtigt, at ens køkkenforhandler er imødekommende og fleksibel i forhold til de ønsker, man måtte have omkring design og funktion at det nye drømmekøkken. Det ved de alt om hos danskejede DESIGNA Køkken, som har egen produktion på fabrikken i Kjel-lerup, fortæller Peter Ulrichsen, CEO og indehaver af DESIGNA Køkken i indre by i København og i Glostrup.

“En af vores helt store styrker er, at vi har en meget stor fleksibilitet i forhold til andre køkkenforhandlere. Det skyldes, at vi har et ekstremt tæt forhold til fabrikken. Jeg kan ringe direkte til direktøren for fabrikken og anmode om at få lavet en bestemt låge, skab eller hvad der nu er relevant. Det udfører de med det samme, så der er en meget kort og hurtig forbindelse til beslutningstagerne. Det gør os super fleksible, når det gælder diverse kundeønsker, og hvis der er nogle specialønsker, går vi meget gerne to ekstra skridt for kunderne,” pointerer Peter Ulrichsen. Han og forretningspartneren Christian Johansen købte butikken Ved Vesterport 6 i indre by den 1. december sidste år, mens de åbnede en ny butik i Glostrup den 11. februar i år. Begge butikker fører udover køkkener også badeværelsemøbler samt garderobeskabe og opbevaringsløsninger.

Tilpasse fuldstændig til kundens behov
Hos DESIGNA Køkken har de det største sortiment af låger og kabinetter på markedet. Det gør, at de kan tilpasse køkkenet fuldstændig til kundens behov og til det rum, hvor køkkenet er. Det kan være en stor fordel i mange københavnerlejligheder, hvor målene ofte kan være lidt skæve og anderledes. Samtidig gør deres fleksibilitet det muligt, at man f.eks. kan få sine køkkenlåger malet i en helt bestemt farve, når blot man giver dem RAL-koden (som er farvekoden), hvorefter de sørger for, at lågerne males i præcis den farve.

Erfarne og passionerede køkkenkonsulenter
Hvis man lægger vejen forbi butikkerne Ved Vesterport 6 og i Glostrup, kan man møde en række dygtige og passionerede køkkenkonsulenter, som står klar til at tage imod. De erfarne medarbejdere ser og designer køkkener hver dag. Det betyder, at de trækker på et stort bagkatalog af erfaring og idéer, som du som kunde høster frugten af. “De stiller mange spørgsmål, men det er, fordi de gerne vil lære kundernes behov at kende. På den måde har de et langt bedre afsæt for at byde ind med sparring og kreativ inspiration til dit nye køkken. Vi håndterer alt fra typehuse og lejligheder – det være sig små og store projekter – samt salg til håndværkere, boligforeninger og meget mere. Hos os kan det meste lade sig gøre,” pointerer Peter Ulrichsen.

Bredt sortiment
Hvis man ønsker et køkken fra DESIGNA, har de et meget bredt sortiment at vælge imellem. Man kan både vælge løsningen med selv at samle et køkken til forholdsvis få penge, eller vælge et luksuskøkken, hvor alt er monteret og færdiggjort i ens bolig. Derudover fører den danske køkkenforhandler alle de kendte bordpladeleverandører og kan stort set levere alt, hvad kunderne ønsker sig af bordplader.

DESIGNA Køkkens sortiment omfatter fem serier af køkkener med et stort lågesortiment i hver enkel serie og tre forskellige typer af skuffer. Det er fingertappede egetræs inderskuffer i bedste snedkerstil samt en hvid og grå inderskuffe. Alle har SoftClose som standard. Har du besluttet at forære dig selv et nyt køkken, og ønsker du at handle med Danmarks bedst anmeldte køkkenforhandler på Trust Pilot, bør du besøge Ved Vesterport 6 eller designa.dk

Nemt at booke et møde
Hvis man beslutter sig for at handle hos DESIGNA Køkken, starter man med at booke et møde til opmåling eller til et forberedende møde i butikken via DESIGNA’s hjemmeside designa.dk. Man kan selvfølgelig også ringe til butikken, som har skabt et telefonsystem, der gør, at hvis én medarbejder er optaget, går opkaldet videre til en anden medarbejder, så man er sikker på altid at få fat på en køkkenkonsulent hos dem, hvilket ellers kan være en udfordring i køkkenbranchen.

“Vi starter typisk med at køre ud og lave en opmåling og tager efterfølgende kunderne med ind i butikken, så vi kan høre om drømme og ønsker i forbindelse med et nyt køkken. Bemærk, at vi udfører gratis opmålinger for kunderne, uanset hvilken type hus eller lejlighed, man har. Derefter udarbejder vi et eller flere forslag til kunden, som vi præsenterer i butikken. Alt efter hvilken slags bordplade man ønsker, udfører vi ofte en digitalopmåling – særligt i de københavnske lejligheder, da der gerne er mange skæve vinkler her. Og vi laver altid en kontrolopmåling, så der ikke sker ærgerlige fejl,” påpeger Peter Ulrichsen, der tilføjer, at de kun har egne montører og derfor ikke køber eksterne montører til opgaverne. “Det giver en stor sikkerhed for kunderne, da vi ved, vi kan stå inde for deres arbejde.”


DESIGNA Køkken · Ved Vesterport 6 · 1612 København · Tlf. 72 10 86 00 www.designa.dk

Related Articles