Biludlejning – den fleksible måde at have bil på

Af Susanne

Uanset om man har brug for en bil i en kortere eller længere periode, har biludlejningsvirksomheden Enterprise Rent-A-Car en simpel og fleksibel løsning.

Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejningsselskab. Den ameri-kanske virksomhed, der kom til Danmark for seks år siden, har eksisteret i mere end 60 år, og har blandt andet kontor på Banevingen 9 på Nørrebro. At selskabet har kontorer i over 100 lande, giver kunden sikkerhed for, at når man lejer en bil i virksomheden, foregår det trygt og ordentligt. Det viser deres TrustPilot profil herhjemme da også. Ud af 973 anmeldelser får de bedømmelsen ’fremragende’, hvilket er klart den bedste blandt alle de etablerede biludlejningsselskaber.

Biludlejning er noget andet i dag
Når man tænker på biludlejning, kommer en oplevelse med en bil lejet på Mallorca eller Gran Canaria måske op i hukommelsen. Men biludlejning i dag er noget helt andet og meget mere. I disse tider er biludlejning en fleksibel måde at have bil på, og uanset om man skal bruge bilen i en time eller helt op til ét år, kan Enterprise Rent-A-Car hjælpe med løsningen. “Mange har på grund af coronakrisen holdt ferie herhjemme, og de har derfor haft brug for at leje en bil. Det er vores oplevelse, at folk har syntes, at det hverken har været en dyr eller besværlig løsning. Hvis familien fra Østerbro eksempelvis skal holde ferie i Vestjylland, er det altså noget nemmere at have en bil med plads til tingene end at bakse med børn, bagage og barnevogn i tog og bus,” siger Anders Hastrup, marketingchef i Enterprise Rent-A-Car.

Minilease er en plug-and-play løsning
Hvis man har brug for en bil i en lidt længere periode, er minilease en meget fleksibel måde at lease sin bil på. I ordningen er man kun bundet i 30 dage, hvorefter man kan aflevere bilen fra dag til dag. “Minileasing bruges ofte af folk i København og andre større byer, som ikke har brug for en bil i perioder. Ordningen er skræddersyet til, hvis man eksempelvis får en projektansættelse i tre måneder, hvor man har brug for en bil. Så kan man uden besvær eller risiko minilease en bil for præcis den periode, der passer én. Minilease er inklusive forsikring, afgifter, service osv., så det er nærmest en plug-and-play løsning, hvor man bare sætter sig ind i bilen og kører derudad. Det synes mange er let og ligetil. Vi har også et specielt erhvervskoncept – Corporate Flex – som er skræddersyet til erhverv. Det kan være en god løsning, hvis man ikke vil have for mange firmabiler holdende og i stedet ønsker let at kunne skalere bilflåde op og ned,” siger Anders Hastrup.

Service en del af dna
Alle firmaer siger selvfølgelig, at de går op i kundeservice, men det ligger dybt i Enterprise Rent-A-Cars dna, at service er det vigtigste omdrejnings-punkt. “Den person, du møder ved disken, har som altid fuld mandat til at hjælpe kunden, så hvis man har et spørgsmål, sender de dig ikke videre til andre i firmaet. De løser det her og nu, hvis de kan. For os handler det nemlig om at servicere vores kunder, som om de var vores familie,” understreger Anders Hastrup.


Enterprise Rent-A-Car
Banevingen 9, 2200 København · Tlf. 70 21 23 52 · www.enterprise.dk

Related Articles