KINTO Share – din lokale delebil på Østerbro

Af Susanne

Med delebiltjenesten KINTO Share har du en bil til rådighed, når du ønsker det, uden at du behøver at bruge masse penge på din egen bil. Samtidig behøver du ikke at bruge tid og penge på at finde en parkeringsplads på Østerbro, da KINTO Share har 7 faste parkeringspladser i bydelen, som ikke optages af andre. Du skal bare hente og aflevere bilen det faste sted; det er nemt, lokalt og giver en masse frihed. 

KINTO er japansk for ’flyvende sky’ og symboliserer en ny måde at komme rundt på. For hvorfor eje, når du kan dele og leje? Med Toyotas mobilitetstjeneste, KINTO, får du forskellige mobilitets- og betalingsmuligheder, hvad enten man har behov for en delebil eller en fleksibel lejebil. Det er løsningen for den, som vil have tilgang til bil i nogle timer såvel som den, der ønsker at have en bil til rådighed i en længere periode. 

Faste parkeringspladser

København og Østerbro er tætbefolkede områder, hvor det kan være særdeles udfordrende at komme fra A til B og finde en parkeringsplads. KINTO Share har en ambition om at tilbyde nem og fleksibel transport for alle. Det er en delebilstjeneste, der har fleksible priser, tider og et stort udvalg af forskellige biltyper som fx den kompakte bybil, der er let at manøvrere rundt, eller den større SUV-model, der kan rumme masser af passagerer og bagage, eller varebilen, der kan hjælpe med flytningen eller transport af større ting. 

Alt er inkluderet i prisen inklusiv en reserveret fast parkeringsplads. Det eneste, man skal tænke på, er at reservere sin ønskede delebil igennem KINTO-appen eller det digitale bookingsystem. Det er derfor ikke nødvendigt at tænke på, at du skal finde en ledig parkeringsplads, når du bruger en delebil fra KINTO Share. 

Man kan finde KINTO Share-pladser overalt i København, og der er hele syv delebilpladser på Østerbro, hvor man kan hente og stille bilen. Man kan se de syv forskellige delebilpladser på Østerbro og de andre steder i København via appen eller på hjemmesiden.

Udover at slippe for at finde en ledig parkeringsplads, medfører KINTO Shares delebiler også, at du slipper for alle driftsomkostninger og besvær med at have sin egen bil.  

Hybridbiler med automatgear

Man betaler kun for selve tiden, hvor man kører og har bilen til rådighed. Langt de fleste af KINTO Shares biler er hybrider med automatgear, og man kan vælge mellem forskellige størrelser alt efter behov. En hybridbil kører både på benzin og el, og den skifter selv mellem benzinmotoren og elmotoren og sikrer den mest brændstoføkonomiske kørsel. Bilen lader sig selv op under kørslen, primært når du bremser, så du slipper for lade-stop og ventetid. Du kan leje en bil, uanset om du skal på weekendtur, til et vigtigt møde eller står overfor en flytning.   

Det koster ikke noget at være en del af KINTO, og det er særdeles nemt. Man skal bare oprette en brugerprofil på hjemmesiden kinto-share.dk eller i deres app. Det gratis medlemskab er uden binding, og man bestemmer selv, hvor længe man vil være medlem.  Man bestemmer også selv, hvor længe man ønsker at leje en KINTO Share delebil. Den kan lejes helt ned til en time ad gangen, og op til 1 måned, hvis behovet opstår. Når man lejer en KINTO Share delebil, betaler man et fast beløb pr. time, man lejer bilen + 2 kr. pr. kørt kilometer. Parkering og brændstof er inkluderet i prisen. KINTO Share har tilmed sørget for, at alt det praktiske som service, vedligeholdelse og afgifter også indgår, så man blot skal læne sig tilbage og nyde turen.

KINTO kommer fra det japanske ord ’Kinto-un’, som betyder ”flyvende sky”. Kinto-un symboliserer en service, der dukker op, når du har brug for den, og tager dig hvor du vil – uanset tid og sted. Det er ubesværet mobilitet, når du har brug for det.


KINTO Share · www.kinto-share.dk

Related Articles