Østerbros elegante bilhus

Østerbros elegante bilhus

Af Susanne

Bilhuset P. Christensen på Rovsinggade 30-40 har masser af tilbyde. Det gælder de mange biler fra Honda, Citroën og Peugeot, den høje service, de mange muligheder for at købe, lease og leje, og det gælder selve husets design og arkitektur.

Selvom P. Christensens hus på ydre Østerbro kan rumme mange biler, er den store bygning udefra let og elegant i arkitekturen pga. de tværgående lameller og den transparente facade. Indefra fremstår huset endnu skarpere og designmæssigt vellykket takket være den funktionelle rulletrappe, de åbne etager med nye biler på fire etager samt indretningen med godt dansk design. Det er ganske enkelt en fryd for øjet at besøge Bilhuset på Rovsinggade. Og hvis man så også gerne vil købe, leje, lease eller have repareret sin bil på værkstedet hos P. Christensen, er oplevelsen fuldendt.

Ekstrem høj service

Her får man nemlig en service, der er ud over det sædvanlige, fortæller salgsdirektør Pieter Larsen. ”Vi træner og bruger meget tid på at give kunden en gennemført oplevelse. Vi lever jo af de kunder, som kommer i butikken, så vi sørger for, at alle behandles så godt som overhovedet muligt.”

I forhold til at hjælp og rådgivning, fremhæver han, at de har formået at sammensætte personalet, så de dækker alle aspekter af deres indsatsområde. ”Her er specialister til det hele, uanset om det gælder personbiler, varebiler, leasing, business-afdelingen, udlejning, værkstedet m.v. Vi har et supergodt team, der ved, hvad der foregår i bilbranchen, både salg og ikke mindst på vores værksteder ”understreger Pieter Larsen.

Stor og solid koncern bag

Christensen Østerbro er ejet af P. Christensen , der er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz, Honda, Peugeot og Citroën, og som består af adskillige bilforretninger over hele landet. Det er således en stor og solid familieejet koncern, der står bag det elegante bilhus. ”Her på Østerbro er vi specialister, når det handler om Honda, Citroën og Peugeot både køb salg og leasing.

Alle former for leasing

Netop leasing er blevet utroligt populært. Hos P. Christensen kan man lease lige fra en Peugeot 108 til en stor SUV. ”Vi samarbejder bl.a. med GoMore, som har fast privatleasing, der kører fra 1-3 år. Hvis man vælger korttidsleasing, kan man få noget fleksibilitet og frihed. Den kan nemlig afpasses efter, hvilket behov man har – for eksempel kan man lease én slags bil om sommeren og én anden om vinteren,” oplyser Pieter Larsen. I forhold til udlejning kan man leje en bil på daglig basis og opefter.

Lån huset til arrangementer

Det er faktisk muligt for eksterne at ’låne’ det elegante bilhus. P. Christensen har med succes flere gange lånt huset ud til eksterne arrangementer, som for eksempel til en virksomhed, der brugte huset til at præsentere forskellige produkter for deres kunder.

Hvis man kontakter Pieter Larsen på telefon 35 31 70 80, kan man eventuelt låne huset, dog kræver P. Christensen, at der skal være en konstruktiv ide med, at man benytter huset på Rovsinggade. Men alle er yderst velkommen til at besøge det fantastiske bilhus på Rovsinggade praktisk tæt på Lyngbymotorvejen.


Christensen · Rovsinggade 30-40 · tlf. 35 31 70 80 · www.pchristensen.dk

Related Articles