3 tips til børnene på Østerbro

Af Susanne

Børn i byen er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står 43-årige Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.

 

Fastelavnsfest i Østerbrohuset

Søndag den 3. marts kan hele familien komme til eventyrlig fastelavnsfest i Østerbrohuset. Fra kl. 10 kan ungerne boltre sig i legeland, lytte til eventyr, tegne på gulvet, opleve et magisk sæbeboble-show, spise fastelavns-boller og selvfølgelig slå katten af tønden! Efter tøndeslagningen kl. 11.30-12.30 vil kattekongen og kattedronningen blive kronet, og bedste udklædning vil også få en præmie.

Hvor: Østerbrohuset
Hvornår: Søndag den 3. marts kl. 10-14
Pris: 40 kr. for børn, voksne følger gratis med

www.kultur-oesterbro.kk.dk/event/eventyrlig-fastelavnsfest

NYHED: Åbning af Little House

Den 28. januar slog det nye ”Little House” dørene op i Viborggade. Her er alle de aktiviteter, som man har brug for under graviditet, barsel og med små børn samlet under ét tag. Det nyrenoverede hus på Østerbro har både egen café, indendørs legeområder og et stort udvalg af hold, aktiviteter og behandlinger til gravide, barslende og familier med børn op til 5 år. Little House tilbyder også forskellige slags medlemskaber – læs mere om medlemskabernes fordele på deres hjemmeside.

Hvor: Viborggade 70b, st. 2100 København Ø
Hvornår: Åbent alle ugens dage, undtagen søndag
Pris: Varierer

www.little-house.dk/

Lav skulpturer i Børnenes Værksted

Forårets hovedudstilling på SMK handler om Sonja Ferlov Mancoba, som er en af det 20. århundredes vigtigste danske billedhuggere. I Børnenes Værksted kan I lade jer inspirere af den kraftfulde kunstners smukke og krigeriske figurer. Her kan ungerne både lege med gips, ler, træ og meget andet.

Hvor: Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst
Hvornår: Søndage kl. 11-16 frem til den 31/3
Pris: Gratis, voksne skal dog betale entre til museet

www.smk.dk/event/boernenes-vaerksted-skulpturer/

Related Articles