Eberspacher bilvarmer

Vind mere tid om morgenen – og større sikkerhed

Af Susanne

Med en bilvarmer fra Eberspächer slipper du for at bruge tid på at skrabe din bil fri for is. Og du og ungerne kan sidde lunt og trygt, når I kører. Når din bils motor er varm, passer du desuden både på den og miljøet.

Af: Stine Troense. Foto: Eberspächer

De fleste bilejere på Østerbro parkerer på gaden året rundt. Når bilen er dækket af is, koster det kræfter med skraberen i hånden. Og det koster tid, som mange af os i forvejen har for lidt af. Her kommer en bilvarmer fra Eberspächer ind i billedet. Det er kort fortalt et lille kompakt tilbehørsprodukt, som virker som et oliefyr fra sin plads i motorrummet.

”Hvis du bor i lejlighed og ikke har adgang til et stik, anbefaler jeg dig en brændstofdreven bilvarmer til at varme din bils motor og kabine op. Du kan forprogrammere bilvarmeren, så den går i gang automatisk. Kører du eksempelvis på arbejde hver dag klokken otte, kan du sørge for, at din bil er isfri og dejlig varm en halv time før,” siger Jørgen Elholm, der er regionsansvarlig i Eberspächer Danmark.

Du kan også betjene bilvarmeren på afstand via en app på din smartphone eller via nettet på din computer. En brændstofdreven bilvarmer virker i alle slags biler (undtagen elbiler selvfølgelig).

Komfort og mindre forurening

Listen med fordele er lang, hvis du har en brændstofdreven bilvarmer. Ikke mindst, når vi snakker forsvarlighed.

”På en kold vintermorgen slipper I for at komme ned til en bil, hvor du skal bruge tid på at skrabe ruderne fri, mens motoren kører og ungerne bliver utålmodige. Isen er allerede smeltet, så du har frit udsyn hele vejen rundt. Ligger der sne på bilen, er det nemt at feje ned, fordi det inderste isslag er væk,” siger Jørgen Elholm.

Han fremhæver også den både sikre og behagelige fordel, at ingen behøver sidder i hverken flyverdragter eller store vinterfrakker i en opvarmet bil. Selv foretrækker han at køre i skjorteærmer på vej til arbejde.

Og så til den grønne fordel

”Når din bils motor er varm, slipper du for at koldstarte. Det betyder, at du slider mindre på motoren. Og skal vi have det grønne med, forurener en bil med bilvarmer mindre. For en varm motor bruger nemlig væsentligt mindre brændstof end en kold,” siger Jørgen Elholm.

En brænstofdrevet bilvarmer fra Eberspächer koster mellem 12.000 og 20.000 kroner at få installeret. Men så har du også glæde af den omkring otte måneder om året. For via klimaanlægget kan du faktisk også bruge den til at ventilere bilen på en varm sommerdag.


Eberspächer Danmark · Automatikvej 1-3 · 2860 Søborg · Tlf. 44 85 30 30 · www.eberspaecher.dk

Related Articles