Vores priser er ikke inflationsramt

Af Susanne

 Brillebutikken Democratic Eyewear lader ikke priserne stige. 

Stigende madpriser, højere renter, elpriser der stikker af og inflation af en grad, som vi ikke har et i mange år, er det store samtaleemne hos danskerne. Nok til at gøre nærmest enhver lidt skeptisk. ”Men ikke nok til
at vi sætter priserne op hos Democratic Eyewear.

Faktisk kan man sige, at vi holder priserne kunstigt nede. Vi har valgt, at vores kunder kan få briller til nøjagtig samme priser, som da vi startede på Østerbrogade 54 for snart 3 år siden. I al ubeskedenhed har vi altid haft fantastiske priser. Faktisk i en grad hvor vores konkurrenter har set skævt til os,” siger Stig Hansen, der er optiker og Partner i Democratic Eyewear. Han fortsætter:

Bedste tilbud på markedet
“Vi synes i al sin enkelhed bare, at alle har fortjent at kunne købe de lækreste kvalitetsbriller til en fast og gennemskuelig pris. Uanset om man er til de internationale mærkevarer som Tom Ford, Cutler & Gross eller Oliver Peoples – eller vores egne brands som Buddha, Democratic Eyewear eller Karmah. 

Folk skal jo have briller, uanset hvordan udgifterne
til andre dagligdags ting ændrer sig i opadgående retning, og her mener vi, at vi har de bedste tilbud på markedet. Og netop når det gælder briller, kan man spare tusindvis af kroner, hvis man tænker sig om og er omhyggelig med at vælge den rigtige optiker”, siger Stig Hansen.

Briller med enkeltstyrke til 995 kr.
De lave og gennemsigtige priser hos Democratic Eyewear starter med 995 kr. for butikkens egne brillemærker med enkeltstyrke. Det er den pris, du ender med at betale, og der er ikke skrevet noget med småt omkring en masse ekstra tilvalg, der fordyrer brillerne. De 995 kr. er prisen inklusiv eksempelvis antirefleksbehandling af dine glas. Skal det være med glidende overgang, koster Democratic Eyewears egne brands 2.995 kr. Prisen for eksklusive designerbiller fra eksempelvis Tom Ford, Oliver Peoples, Massada m.fl. spænder fra 3.995 med enkeltstyrke glas til 5.995 kr. med flerstyrkeglas. Brillerne kan alle fås som solbriller uden merpris og leveres selvfølgelig med de tyndeste glas, coatninger og alle de behandlinger, man kan lægge ind i brillen, også uden at det koster ekstra.


Democratic Eyewear
Østerbrogade 54 · Tlf: 39 29 2100 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · www.democraticeyewear.com

Related Articles