Madplan med ugens tilbud fra REMA 1000

Af Susanne

Et samarbejde mellem madplansservicen Mambeno og REMA 1000 gør det nemmere, billigere og mere overskueligt at handle ind.

Inflationen har ramt os alle og har bl.a. medført højere fødevarepriser. Derfor er det vigtigt at handle sine dagligvarer med økonomisk omtanke. Og det kan man, hvis man køber ind i den lokale REMA 1000. Her er det muligt at få et overblik over priserne på enten deres hjemmeside zshop.rema1000.dk eller via REMA 1000s app.

Appen viser bl.a. de aktuelle produkter i butikkerne inklusiv ugens gode tilbud. I appen er der også en indkøbslistefunktion, som mange kunder er blevet rigtig glade for, fortæller John Rosenløwe, der er ansvarlig for det digitale i REMA 1000.

”I vores app kan man – udover at se de aktuelle priser – også få en indkøbsliste baseret på Mambenos madplaner. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Mambeno, der er en af Danmarks bedste inden for madplaner til børnefamilier. Mambeno laver hver eneste uge en madplan for fire personer til fem dage for under 500 kr., med udgangspunkt i den aktuelle REMA 1000 tilbudsavis. På den måde kan man spare en masse penge på sit madbudget,” siger John Rosenløwe og fortsætter:

”Det smarte ved Mambenos løsning er, at den integrerer sig med vores indkøbsapp, så når du er færdig med din madplan, kan du med et enkelt tryk overføre alle dine ingredienser til REMA 1000s app. Efterfølgende kan man selv påføre de ting udover madplanen, man ønsker at få indkøbt.”

God måde at spare penge på
Mambenos madplan kan både fås med kød som en del af måltiderne og med en madplan, hvor der er mindrekød og mere grønt. Madplanen er en abonnementsløsning, hvor den første måned er gratis og derefter er prisen 39 kr. om måneden. Mambenos app kan blandt andet hentes på mambeno.dk.

REMA 1000 med Vigo sørger for levering
Når der skal købes ind, kan man besøge en af REMA 1000s butikker eller vælge at få varerne leveret hjem til privatadressen via REMA 1000 med Vigo, som også er en del af REMA 1000s app. REMA 1000 med Vigo er en platform, hvor kunder køber ind for hinanden. Her er intet minimumskøb, så selv hvis man kun skal have ganske få ting indkøbt, kan man bruge REMA 1000 med Vigo.

”Man bestiller sit indkøb i appen, som tæller mængden sammen. Hvis det eksempelvis bliver til fire poser med varer, kalkuleres der en leveringspris for de fire poser. Den ordre sender kunden ud på vores platform, hvor andre kunder kan se, hvem der gerne vil have varer leveret i lokalområdet. Hvis en kunde skal den vej, eller gerne vil tjene lidt ekstra penge, tager man varerne fra den nærmeste REMA 1000 med for kunden. Selvom man handler online, bliver varerne købt i den lokale REMA 1000 butik, så man støtter nærområdets butikker. Leveringerne foregår ofte meget hurtigt, hvilket vil sige inden for 2-3 timer,” fortæller John Rosenløwe.

Grøn levering med 80 gange rundt om jorden
En meget stor del af leveringerne med REMA 1000 med Vigo foregår på gåben eller cykel, og i 2021 gik eller cyklede de dygtige Vigo indkøbere hvad der svarer til en distance på 80 gange rundt om jorden. Leveringen koster 19 kr. for den første pose, to poser 29 kr., tre poser 39 kr., fire poser 49 kr. og derefter fem kr. pr. ekstra pose. “Vi oplever et stort fællesskab omkring vores Vigo platform, både lokalt og digitalt og vores tilfredshedsunder-søgelser ligger superhøjt, så folk er meget glade for ordningen,” slutter John Rosenløwe.


REMA 1000
Se mere på shop.rema1000.dk og mambeno.dk

Related Articles