Vores brilleunivers vokser – Vi udvider Koldby Optik og overtager nabobutikken

Af Susanne

Vi elsker vores butik og vores beliggenhed på Østerbrogade. Her er vores identitet og hjerte. Men vi er vokset ud af ’rammerne’. Vi har ambitioner om mere optik. Så vores nuværende 40 kvadratmeter er blevet for begrænsede. Derfor udvider vi nu vores nuværende butik og overtager snart nabobutikkens 145 kvadratmeter. Så den fremtidige adresse er fuldstændig den samme, Østerbrogade 108, blot med lidt mere plads. Vi VIL være Østerbros foretrukne optiker. Kendt for faglighed, seriøsitet og engageret kundeservice.

Vi vil også være mere end en optikerbutik
Vi vil være butikken, som giver tilbage til de lokale borgere på Østerbro i form af engagement i lokallivet. Det kan vi, fordi vi selv har boet her i over 20 år og lever Østerbrolivet 100%. Vi har gennem årene hjulpet tusindvis af kunder med nye smarte briller, og vi ser frem også at hjælpe dig.

Vi glæder os så meget til at vise jer vores nye udvidede butik.

Hilsen
Maria & Peter Koldby

Vores team består af
Peter Koldby, Indehaver, optiker- og kontaktlinseoptiker
Maria Koldby, indehaver, optiker- og kontaktlinseoptiker
Marina Diemer, Optiker -og kontaktlinseoptiker

Kom ind oplev vores nye udvidede butik
● Endnu større, men stadig fokuseret udvalg Vi har nu mere end 700 briller på hylderne. Alle briller er specielt udvalgt til butikken.
● Brilleglas i absolut topklasse Vi sikrer, at du får det perfekte syn med vores topmoderne udmålingsudstyr fra Carl Zeiss Vision. Kom ind og hør hvordan vi special tilpasser dine Zeiss brilleglas kun til dig.
● Udvidet sortiment i kontaktlinser Med vores nye specialudstyr i kontaktlinseklinik, kan vi kortlægge din hornhinde, så vi
kan lave de optimale kontaktlinser til dig.
Tjek øjensundheden Vores målinger vil altid blive analyseret i samarbejde med øjenlægen, som kan assistere med yderligere undersøgelser, hvis der er behov for det.
● Kontrol af grøn stær Vi kan foretage måling af trykket i øjet. Målingen er en vigtig del af kontrol for grøn stær.


Koldby Optik Østerbrogade 108 · 2100 København Ø · www.koldbyoptik.dk

Related Articles