Vielskerserier.dk · Anbefalinger til efterårsferien

Af Susanne

Vielskerserier.dk er stedet, hvor du finder anmeldelser, anbefalinger og guides til de bedste serier, du skal kaste dig over på streamingtjenesterne. Her er 3 serier, vi anbefaler til din efterårsferie.


Den sjove · Disney+

Kan mord være sjove? Svaret er ja, hvis du ser den Emmyprisvindende serie Only Murders in the Building om de tre naboer Charles, Oliver og Mabel (spillet af Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez), der deler en interesse for true crime-podcasts, og som pludselig ender midt i en mordefterforskning, da en Broadway-skuespiller falder død om. Med hjælp fra medskuespilleren Loretta Durkin (Meryl Streep) begiver trioen sig ud på deres hidtil vanskeligste sag. Serien er skabt af John Hoffmann, der også står bag Grace og Frankie, og Steve Martin, og der er hele tre underholdende sæsoner af serien at give sig i kast med. 


Den rebelske · Apple TV+

Brie Larson spiller hovedrollen i miniserien Lessons in Chemi-stry, som er baseret på Bonnie Garmus’ bestseller af samme navn. Fortællingen udspiller sig i 1950’ernes USA, hvor Elizabeth Zott drømmer om at blive videnskabskvinde, men hun støder hele tiden hovedet mod det forbistrede glasloft. Da Elizabeth får en fyreseddel fra det laboratorium, hun arbejder på, takker hun i stedet ja til jobbet som vært på madlavningsprogrammet Supper at Six i fjernsynet. Pludselig har hun en platform, der gør hende i stand til at tale til en hel nation af hjemmegående husmødre, og hun begynder derfor at lange andet og mere end opskrifter på bagte kartofler og farsbrød over disken. 


Den uhyggelige · Netflix

Skaberen af horrorserierne The Haunting of Hill House og Midnight Mass, Mike Flanagan, er klar med en ny ondsskabsfuld serie, der helt sikkert vil få din puls til at stige. The Fall of the House of Usher er baseret på forfatteren Edgar Allan Poes makabre værker og handler om de to hensynsløse søskende Roderick og Madeleine Usher, som sammen har opbygget det indflydelsesrige forretningsimperium Fortunato Pharmaceuticals. Men da arvingerne til imperiet begynder at dø en efter en, kan det ellers nok være, at skeletterne og fortidens synder begynder at vælte ud ad skabet.


Related Articles