Vær opmærksom på dit nattesyn

Af Susanne

De fleste af os ser dårligere i mørket og bør derfor få tjekket vores syn eller justeret vores briller, så der f.eks. ikke er problemer ved nattekørsel. Hos brillebutikken Democratic Eyewear på Østerbrogade 54 kan du få testet dit nattesyn, og butikken har forskellige løsninger til at forbedre nattesynet.

Vi er indtrådt i den kolde tid, hvor solen går tidligt ned om eftermiddagen, og det er mørkt i alt for mange timer i døgnet. Mørket gør det ikke nemmere at se, og har man udfordringer med sit nattesyn, bør man absolut få tjekket sine øjne, påpeger Stig Hansen, partner og medejer af Democratic Eyewear. “Hvis man bruger briller og har problemer med nattesynet, skal man enten have styrken i ens briller justeret, eller man kan få et specialfilter til for eksempel nattekørsel. Det er en form for blue-blocker filter, der er mere kontrastfremmende, og som man kan sætte i glasset. Det kan man både gøre i et enkelstyrkeglas og flerstyrkeglas,” siger Stig Hansen.

Under alle omstændigheder er det utroligt vigtigt, at man får testet sine øjne i den mørke tid. Generelt bør man løbende få testet sine øjne, så man altid er klar til de forskellige lysforhold, som de skiftende årstider byder på med masser af lys om sommeren og mørke om vinteren. Hos Democratic Eyewear kan man, i forbindelse med at man køber briller eller kontakt-linser i butikken på Østerbrogade, booke synstest gratis. Det er også muligt at tilkøbe sig en sundhedstest af øjnene hos butikkens optiker.

Ærligt og transparent priskoncept
Democratic Eyewear vision er at skabe et ærligt, transparent og rimeligt priskoncept for kvalitetsbriller og kvalitetsmærker, som gør det til en god oplevelse at købe briller i deres tre indbydende butikker, forklarer Stig Hansen.

“Vi informerer folk, inden de går i gang med et brillekøb, hvad de kan komme til at betale for brillerne. Derfor har vi lavet vores fastpris koncept, så uanset hvad ens brillestyrke er, er prisen den samme på de forskellige kategorier af briller. Den måde, som mange andre brillebutikker sælger deres briller på, kan godt forvirre kunderne, da den pris, man ender med at betale, ofte ikke er den, der står i annoncerne,” fortæller han.

Problemet er, at prisen på brillen først kommer frem til sidst i brillekøbet og ofte ligger meget højere end lovet, fordi der er tillæg for flerstyrke, tyndere glas, refleksbehandlinger osv. Troværdigheden er heller ikke særlig høj med de mange rabatter og tilbudsordninger. “I den sidste ende er det utroligt svært at gennemskue, hvad man egentlig betaler for, og hvor billigt det er, også selvom man får en rabat på f.eks. 70%. For slutbeløbet er stadig højere end hos os,” fastslår Stig Hansen.

Luksuskoncept uden luksuspriser
Kort sagt leverer Democratic Eyewear et luksuskoncept uden de høje luksuspriser. Butikken er elegant og indbydende designet, og de bruger kun de nyeste og mest innovative instrumenter. Optikerne er professionelt uddannet, serviceniveauet er højt, og produkterne er luksusmærkevarer og nicheproduceret håndværk.

“Som vores egne briller, der har et skandinavisk design og en produktion, der fuldstændig er i klasse med alle de andre flotte designerbriller. Vi benytter tyske hængsler, italiensk acetat osv. Vores dygtige glasleverandør leverer tynde topkvalitetsglas, som vi inkluderer i prisen med tre overfladebehandlinger, bredt synsfelt, og blue light filter. Hos os betaler du bare ikke en mindre formue for alle de gode ting,” siger Stig Hansen.

Køb nu og betal senere
Hvis man vælger at benytte Democratic Eyewears tilbud om kvalitetsbriller til gennemsigtige og rimelige priser, kan man købe brillerne nu og først betale til februar helt rente- og gebyrfrit over 6, 12 eller 24 måneder. Så hvis man for eksempel køber en lækker Tom Ford brille med glidende overgang og flerstyrke glas, kan det gøres for 250 kr. om måneden fra februar måned.


Democratic Eyewear · Østerbrogade 54 · Tlf: 39 29 2100 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · www.democraticeyewear.com

Related Articles