Succesrig skønheds- & livsstilsbutik – nu på Østerbro

Af Susanne

BEAUTYCOS er én af Danmarks største webshops inden for skønhed og livsstil med over 30.000 varenumre. De har for nylig åbnet en butik på Østerbrogade 68 og har dermed 10 butikker over hele landet samt flere på vej.  

Selv om det går fremragende med BEAUTYCOS’ STORE webshop, er det vigtigt for den danske skønhedsvirksomhed at have fysiske butikker, fortæller PR- og Social Media manager Louise Iversen. ”Vi har fysiske butikker, fordi vi gerne vil være der, hvor kunderne er. Det vil sige, vi er til stede både online og offline, så kunderne kan finde os og købe vores produkter til de bedste priser på alle tider af døgnet. 

Derfor går vi meget op i både at være online og tilstede i lokalområdet med 10 butikker godt fordelt i de største byer i Jylland, Fyn og Sjælland. Men vi stopper ikke her og vores mål er helt klart at åbne endnu flere butikker.” 

Den gode kundeoplevelse 

For Louise Iversen er det vigtigt at pointere, at BEAUTYCOS vægter den gode kundeoplevelse og de billige priser meget højt. ”Vores koncept er at sælge gode produkter til billige priser med et kompetent og højt uddannet personale. Der er altid nogen, der kan hjælpe og vejlede kunderne enten på webshoppen eller i butikkerne i form af frisører, makeup artister og kosmetiker. Man skal altid føle, man får en god oplevelse, når man handler hos os, og kan få svar på sine spørgsmål uanset om det handler om varen specifikt eller om selve ordren – som for eksempel hvor langt den er i forhold til at blive leveret. Vi tager kunden i hånden hele vejen i gennem handlen både på webshoppen og i butikken. Derfor kan man altid komme i kontakt med os via Facebook, telefon og mail,” siger hun.  

Få det hele i butikkerne

Skulle man få lyst til at tjekke BEAUTYCOS’ priser på prisportalen Pricerunner, vil man opleve, at de hele tiden ligger bedst til, da de konstant sørger for at opdatere deres priser. ”Det samme gælder priserne i vores butikker, fordi vi for langt størstedelen af vores varenumre både fører dem online og i butikkerne. Så der er den samme gode pris for den samme gode vare begge steder. Hvis man besøger en af vores butikker og oplever, at varen ikke er der, skaffer vi den fra lageret hurtigst muligt. Så man kan i realiteten få det hele i butikkerne, påpeger Louise Iversen. 

NY BUTIK Den nye butik på Østerbrogade ligger i samme lokaler som den nu lukkede Saint Tropez butik, og er lækker indrettet med et sprit nyt design. ”I butikken har vi fokus på produkter, som vi ved, der er en efterspørgsel på fra de mennesker, som bor i området. Alle produkter og sortiment er nøje udvalgt efter, hvor butikken ligger, så vi kan servicere og hjælpe vores kunder optimalt. Det handler nemlig hele tiden om at være på forkant med udviklingen. 
Det er derfor, vi er blevet nomineret som årets succesvirksomhed af BDO og Spar Nord, samt Ernst & Young og har en rating på 4,9 på Trustpilot. Vi elsker nemlig at gøre vores kunder tilfredse,” slutter Louise Iversen.


BEAUTYCOS · Østerbrogade 68 · Tlf. 81 72 90 70 ·  www.beautycos.dk · www.beautycos.dk/butikker

Related Articles