City Hearts oplev det lokale København

Af Susanne

2016 var året hvor City Hearts eventyret startede for os. Konceptet var klart – at hjælpe turister i København med at finde det lokale, anderledes og mindre mainstream. At give dem et billede af et København, som ikke kun er Den Lille Havfrue, Strøget og Tivoli, men også er de hyggelige caféer, butikker og ikke mindst historien i de forskellige kvarterer. Og det er netop sådan kortene bliver til – dialog med de lokale, en masse research og at begive os ud i alle afkroge af kvartererne.

Bossladies Med en baggrund i marketing og design og to virksomheder bag os havde vi de kompetencer der skulle til da vi fik idéen til City Hearts. Vi kunne se, at der var interesse for konceptet – både fra turister og hotelbranchen, som er i konkurrence med AirBnB. Derudover elsker vi udfordringer og har været vant til at arbejde med mange typer af kunder. Vi er i dag en virksomhed, som vokser og rykker sig hver dag, med nye kort, samarbejder og nye idéer. Vi føler os utrolig privilegerede, at vi kan lave noget som giver mening for så mange forskellige mennesker – fra butiksejeren, hotellet og til turisten, som er lykkelig over at blive taget i hånden, og har mulighed for at få nogle unikke oplevelser med hjem i bagagen. 

Et mere unikt og varieret gadebillede

Vi har i dag udgivet kort over seks forskellige bydele. Vesterbro, Nørrebro, Indre by, Frederiksberg, Christianshavn og i december udkommer første udgave af vores sjette bydel – Østerbro. Der er mange unikke og skønne butikker, restauranter m.m. på Østerbro, som fortjener at få omtale overfor de mange turister, som kigger forbi København. De fleste kender godt til det scenarie, at man kommer til en storby og ikke aner om man skal gå til højre eller venstre, og som regel ender man ved de brands man kender hjemmefra. Vores hovedformål har altid været at hjælpe folk med at komme rundt i byen, og få et mere unikt og varieret gadebillede af vores elskede København. Derfor er vores kort tilgængelige så mange steder som muligt, blandt andet på de københavnske hoteller. Mange lokale københavnere er også begejstrede for vores kort – man kan jo godt udforske sin egen by. 

City Hearts appen – we know a place

Vores City Hearts app er udviklet i sam arbejde med receptionister på nogle af de københavnske hoteller. Indholdet af appen er derfor primært resultat af, hvad der bliver efterspurgt på hotellerne – de har den bedste kontakt med turisterne. Udover at vi har over 200 skønne perler repræsenteret med en profil, har vi også udviklet en podcast serie, som er historie og sjove fakta om nogle af byens større og mindre seværdigheder. Der findes også en eventkalender, som er opdateret med spændende arrangementer rundt i byen – alt fra loppemarkeder, jazzaftener eller Royalrun. 


Find de lokale perler og bliv opdateret på byens events med vores app City Hearts.

www.cityhearts.dk

Related Articles