Rørvig Street Food

Af Susanne

Trænger du til en sprød pizza? · Butter chicken eller moules frites? Måske bare en is? · En iskold fadøl – eller Aperol Spritz?

Rørvig Street Food er en kulinarisk oase og et samlingspunkt i det rørvigske sommerland, beliggende på halvvejen mellem Nykøbing og Rørvig. Vores have danner ramme om lige dele ferie-stemning og food trucks, som slurk for slurk og bid for bid bringer dig ud i alle verdenshjørner. Hos os finder du bl.a. mexicansk, italiensk, indisk og vietnamesisk mad, burgere, fish ’n’ chips, kaffe og bagværk, cider og cocktails samt læskende øl fra vores tyve haners ‘Beer Wall’ og spændende vine – også fra lokale producenter i Odsherred.
Rørvig Street Food på Rørvigvej 225 · 4500 Nykøbing Sj.

Nyt fra sommerhaven
Selvom Rørvig Street Food efterhånden har tre år på bagen, gør vi hele tiden nye forsøg på at forbedre vores madmarked. Vi er i færd med at sikre bedre parkeringsmuligheder og opsætte støjhegn, der skal mindske lydgenerne for vores naboer. Derudover får vi flere overdækkede områder, så det fremover er muligt at sidde i tørvejr, når den danske sommer viser sig fra sin mere regnvåde side. Vinterhalvåret er desuden gået med at lave aftaler med nye spændende food-trucks, ligesom vi til sommer kan byde velkommen til en ny cocktailbar. I weekenderne vil der fortsat blive vist fodbold på storskærmen i øl- og vinbaren, og fra den 16. april vil der hver lørdag fra kl. 10-14 også være loppemarked i haven. Følg med på vores Facebook-side Rørvig Street Food samt Instagram: @roervigstreet


Trænger du til et slag minigolf?
Som noget nyt har Rørvig Street Food fra denne sæson overtaget driften af Minigolfen, så det fortsat vil være muligt at få sig et slag minigolf på en af Danmarks ældste baner, som har stået i Rørvig Lyng siden 1967. Skulle sulten eller tørsten melde sig i løbet af de 18 huller, har vi sørget for, at der både er sodavand, italiensk is, kebab, hotdogs, fritter og andet godt at hente i ‘Kuglegrillen’, hvor du i øvrigt også kan leje køller og kugler.

Du finder Minigolfen på Rørvigvej 219 · 4500 Nykøbing Sj.


Bøf & Brus ny burger joint på Rørvig Strand
Vi er enormt stolte af at kunne præsentere Bøf & Brus, en ny burgerbar på Rørvig Strand Camping. Her kan du nyde burgers og drinks i afslappede omgivelser, sølle 450 meter fra havets bølgebrus – medmindre du selvfølgelig har lyst til at tage herlighederne med på strandturen, for så gør du bare det. Hos os er der høj brus og højt til himlen. Simpelthen. Bøf & Brus er din sidste burger joint før Kattegat. Her kan du få veltillavede gastroburgere, som du ellers må til de større byer for at hente, naturligvis serveret med dyppelse og bølgefritter. Og så vil der ellers være brus, der kan b(e)ruse. Sodavand, øl, cider, naturvin, cocktails … ja sågar en sidevogn Jägermeister til din fadbamse, ‘deer and beer’ – we have it! Den nye burger joint bestyres af Tobias Mallet, der tidligere drev den anmelderroste pizza-vogn Skorpen på Rørvig Street Food. Så kig forbi til burgers på campingpladsen, hvor vi i første omgang holder åbent alle ugens dage fra 10-20. Vi lover at kvaliteten er i orden – og at stemningen er brus!

Du finder Bøf & Brus på Rørvig Strand Camping · Skærbyvej 2 · 4500 Nykøbing Sj.

Related Articles