Petlux har åbnet ny butik på Østerbro

Af Susanne

Hunde- og kattebutikken Petlux har for nylig åbnet ny forretning på Rosenvængets Allé 8. Her er der fokus på lækkert interiør og funktionelle kvalitetsprodukter inden for udstyr, foder, pleje og leg.  

Den nye butik på Rosenvængets Allé 8 er lys, venlig og åben, og overalt er der komfortable hundesenge med lækkert, vaskbart stof, velduftende hunde- og kattefoder (det slutter jeg af de ivrigt logrende haler hos de hunde, der snusede til foderposerne, mens de var på besøg), dyrelegetøj, halsbånd, skåle og meget, meget mere. Butikken emmer af kærlighed og varme til vores firbenede venner, og den varme bliver der kun skruet op for, når man taler med Vibeke Hvorslev Svenningsen, der står for butikken på Østerbro sammen med familiehunden Napoleon.  ”Vi er passionerede dyreelskere og sætter hunden og katten i centrum. Vores fokus er på et godt og sundt hundeliv, og vores kvalitetsbriller er rettet mod biologisk korrekt foder, sunde godbidder, snacks, gennemtænkt udstyr lige fra vaskbare hundesenge til solide halsbånd, seler, samt holdbart, udfordrende legetøj,” siger Vibeke.  

Stor succes med Petlux

Familien Hvorslev Svenningsen har i fire år haft Petlux.dk. De overtog butikken på Strandvejen 134 i Hellerup i oktober 2018 og har videreført den med stor succes. Derfor syntes de, det var oplagt at bringe deres gode koncept til Østerbro, hvor der er mange dyrevenner blandt beboerne. 

”Vi må bare sige, at forretningen samt vores to webshops går virkelig godt. Vi har lige investeret i et helt nyt lager på 800 m2 på grund af den øgede omsætning,” fortæller Vibeke. Alt hvad der sælges i butikkerne og på nettet, lever 100 % op til familiens krav til kvalitet, design og funktionalitet. Danske og udenlandske brands som DOG Copenhagen, ACANA, Orijen, MUSH, Green & Wilder, Fashion Dog, Earth Rated og Wildwash fylder butikken, hvor tyske MiaCara er butikkens topbrand og helt eksklusivt for Petlux. 

Rådgivning og events

”Der følger selvfølgelig altid rådgivning med, når der for eksempel skal vælges foder, holdbart udstyr, solidt legetøj m.v. Nu da efteråret er over os, er vi klar med funktionelle hundesenge og med praktiske tæpper. I samme forbindelse vejleder vi meget gerne om varme jakker og lygter fra Orbiloc til hunden,” siger Vibeke og tilføjer: ”Vi laver desuden forskellige events som hvalpeaftener og fokus på foder m.m. I den forbindelse skal man holde øje med @Petluxshop på Instagram, hvor vi annoncerer, hvornår vi afholder de forskellige events i butikkerne. 

Desuden samarbejder vi med et luksushundehotel, en hundetræner og en hundelufter. Det er folk og steder, jeg selv har været tilfredse med, og som man kan læse mere om på vores webshop www.petlux.dk 

Husk at tage din hund med, for selvfølgelig er de firbenede velkommen i begge butikker,” slutter Vibeke.  

Åbningstider: 
Mandag 13.00-17.30
Tirsdag   11.00-17.30
onsdag   11.00-17.30
Torsdag  11.00-17.30
Fredag    11.00-17.30
lørdag     10.00-14.00
Søndag lukket


Petlux ·Rosenvængets Allé · 2100 Østerbro · Strandvejen 134 · 2900 Hellerup · Tlf. 71 71 65 71 · www.petlux.dk

Related Articles