5 brætspil til efteråret

Af Susanne

Woolfy · Sjovt samarbejdsspil fra Djeco
Vinder af Guldbrikken 2010 som årets børnespil. Guldbrikken skriver følgende i deres pressemeddelelse: “Som de tre små grise skal man ved at arbejde sammen snyde den store stygge ulv og nå at bygge det forjættede hus af mursten. Men byg huset, før ulven fanger grisene og putter dem i gryden. Woolfy er et originalt samarbejdsspil for børn, men voksne kan sagtens spille med, selvom det heldigvis ikke garanterer, at man vinder over ulven, der er en svær (og evigt glubsk) modstander. Spillet udmærker sig ved, at ingen spiller vinder over den anden (man vinder eller taber sammen), hvilket kan være en rigtig god ide til de børn, der har svært ved at tabe. 5-8 år/ 2-4 deltagere / Pris 259,95 kr. 

Banditten/ Østerbrogade 138 / www.banditten.dk


BUILD A BURGER
De fleste elsker burgere. Især, når man selv er med til at bestemme, hvad der skal være i den. I dette spil skal I samle ingredienskort rundt på spillepladen. Disse kort skal bruges til at bygge burgeren. Fra 4 år/ 2-4 spillere/ Pris 149,95 kr. 

TOC TOC WOODMAN Der er arbejde til din økse! Hug løs og få barken til at flyve. Des mere bark du samler, des bedre. Men pas på! Undgå, at hele træet vælter på dig! Fra 5 år/ For 2-7 spillere  / Pris 249,95 kr.

Superhelten Legetøj · Ndr. Frihavnsgade 5
www.superheltenlegetoej.dk


VILAC · FØL OG FIND SPIL MED BONDEGÅRDSMOTIVER
Et føl og find-spil med bondegårdsmotiver i meget høj kvalitet i solidt træ. Her skal man skiftes til at trække et kort og derefter række hånden ned i stofposen og mærke efter, om man kan finde den figur, der passer til kortet. Fint spil til udvikling af følesansen og finmotorikken. Indeholder 20 træfigurer med tilsvarende kort og en stofpose, som skal bruges under spillet. Det hele er pakket i en flot cylinderæske med snor-hank, så den er let at transportere. Fra 2 år/ Pris 230 kr.

Petit MondeNordre Frihavnsgade 23 · www.petitmonde.dk


Related Articles