Personlig træning i hyggelige rammer

Af Susanne

Strong Copenhagen anser personlig træning som den mest effektive måde til at opnå sine fysiske mål, uanset hvem man er. Her kan man i afslap-pende og rare rammer få optimal personlig hjælp til at opnåen livs-stilsoptimering.

Strong Copenhagen på Faksegade 17 er et nystartet træningsstudie med fokus på styrketræning, kost og sundhed. Det hyggelige og stemningsfulde studie ejes af en lille gruppe af erfarne og veluddannede trænere, der har fået forløst deres drøm om et sted, hvor den personlige træning har optimale vilkår. Leon Hutchinson, der er Executive Strength Coach og manden bag studiet, har været personlig træner i 16 år, og han var ansvarlig for personlig træning i Fitnessdk, dengang det stadig eksisterede. stadig eksisterede. ”Jeg følte, at de store fitnesskæder og de mennesker, jeg trænede, kom længere og længere væk hinanden. Mine klienter ønskede at være et sted, hvor deres træner kun havde fokus på dem og på de ting, de gerne ville opnå med deres træning. I centrene handler det hele tiden om at tage hensyn til andre, man skal f.eks. vente på, at andre er færdige med maskinen, have sin egen hængelås, drikkedunk og håndklæde med osv. Der er alt for mange distraktioner. Vi vil med Strong Copenhagen skabe et sted, hvor træneren og klienten har mulighed for at have fuldstændig fokus på hinanden. Det skal virkelig være et personligt sted. Derfor har vi opbygget et studie, hvor der er lidt mere ’voksent’. Når man kommer her, får man et håndklæde og en flaske vand samt, ikke mindst, trænerens hele og fulde opmærksomhed,” siger Leon.

Tårnhøjt fagligt niveau
Når man taler med Leon, er man ikke ét sekund i tvivl om, at studiet er hans hjertebarn. Ilden brænder i hans øjne, når han forklarer tankerne bag Strong Copenhagen, og lokalerne emmer af hans ånd med B-filmplakater i loungen, whiskyglas i køkkenet og ikke mindst de mange kettlebells i træningslokalerne. I studiet er tre arbejdsstationer, hvor der kun kan være 1 klient og 1 træner ad gangen. At der kun kan være 6 personer samtidig i studiet på ca. 120 m2 gør, at der er særdeles god plads og en hyggelig, intim stemning i lokalerne på Faksegade. Det koncentrerede koncept bakkes op af et tårnhøjt fagligt træningsniveau ifølge Leon: ”Vi har en fysioterapeut, en tidligere professionel basketspiller og en universitetsuddannet træner i vores stab samt to trænere, der har henholdsvis 7 og 16 års erfaring som personlig træner. Så man kan være helt tryg ved, at træningen her er af bedste kvalitet.”

Projektledere for klienter
Træningen hos Strong Copenhagen handler om, hvilken træning man har brug for, og hvad ens mål med den er: ”Vi er en slags projektledere for vores klienters sundhed og træningsmål. Derfor spørger vi nøje ind til, hvad man ønsker at opnå, og sammensætter træningen, så det giver mening for klienten. Det er uanset, om man vil løbe et maraton, tabe 20 kilo eller bare gerne vil være alment sund. Her bruger vi dels vores store erfaring, dels videnskaben, og udarbejder et program, som vores klienter kan forstå, og som de kan udføre i vores træningscenter. Vi går et lag eller to dybere end de andre steder,” siger Leon. Strong Copenhagen laver også ’kost-coaching’, hvor de i forhold til klienternes kostplaner foreslår forskellige ændringer, som ikke radikalt ændrer deres kost, men som i stedet stille og roligt sørger for, at kosten kan være med til at opfylde deres mål. ”Vi styrker de ting, som fungerer i folks kostplan, og prøver langsomt at få de dårlige vaner væk. Vi ved af erfaring, at hvis man går for hårdt til værks og forsøger at ændre fuldstændig i kosten fra den ene dag til den anden, taber vi folk. Det, vi arbejder henimod, er en sund livsstilsændring, som holder resten af livet,” understreger Leon.

Optimalt i forhold til corona
Selv om Strong Copenhagen startede 1. aug. midt under coronakrisen, er de kommet godt i gang med træningen. I forhold til corona er det optimalt at træne i studiet, da der maksimalt kan være 6 personer, mens det er langt mere udfordrende i f.eks. et fitnesscenter med mange menne-sker. ”Med så få mennesker i studiet er det nemt for os at spritte alt af og holde behørig afstand. Vi har ikke skulle ændre i noget i forhold til corona, da vi startede studiet under coronakrisen. Jeg vil gerne opfordre folk til at komme forbi til en uforpligtigende konsultation, hvor man kan blive klogere på, hvordan Strong Copenhagen kan hjælpe én til at opnå sine fysiske mål. Man kan også se mere og booke tider på vores hjemmeside strongcph.dk,” siger Leon.

  • De 6 personlige trænere i studiet er:
  • Leon Hutchinson
  • Ellen Britto, Nicolaj Balslev
  • Joe Benjamin
  • Line Bornemann
  • Line Weber.
  • Ejerne er Leon Hutchinson, Rikke Vasegaard og Fady Alan.

Strong Copenhagen · Faksegade 17 · www.strongcph.dk

Related Articles