Fire musikere du skal lytte til i december

Af Susanne

Goldie 6is
Lige ud af Aarhus kommer en af de skarpeste nye rappere på scenen. Siden 2019 har hun droppet track efter track med et turn up niveau, der springer alle barometre! Nu er hun klar med singlen, “FLG” som også kommer med en energisk musikvideo, der kan findes på youtube. Hvis klubberne havde været åbne, var det her track helt sikkert ét, der fik folk på gulvet, når den tunge bas rammer.


Karl Meyer
Helt ny og interessant artist, der for nyligt har udgivet debutsinglen “Let’s Run Sugar”. Sangen har en upbeat, men blød vibe. Perfekt soundtrack til bilturen på vej til arbejde, hvor man lige skal “in the mood” i den kolde og mørke vintertid vi skal ind i! Det er yderst sparsomt med information om hvem Karl er, men han er repræsenteret af pladeselskabet 100Blaa, som også arbejder med bl.a., Mercedess der også er en sej ung artist.


Nana Jacobi
Den fængende pop-artist og medstifter af HUN SOLO fælleskabet er klar med den dugfriske single “Sorgfugl”. På trods af friske uptempo-beats og fængende omkvæd handler sangen om den nære relation, som vi virkelig savner i disse corona-tider. Sangen har lånt sin titel fra Astrid Lindgrens bog ‘Mio min Mio’, hvor sorgfuglen sidder i et træ i kongens have og synger bedrøvet.


Mekdes
Som den første dansker er hun blevet udvalgt til Spotify Oyster og har derved fået stillet Spotify’s eget studie til rådig-hed. Resultatet blev den storladne produktion “Give You More”, som blæste os bagover, første gang vi lyttede. Det bliver spændende at følge den unge sangerinde på hendes rejse, og vi tror hun kan nå helt til tops!


Lyt med på Spotify!
Find playlisten “New & Original” på Spotify, hvor vi hver onsdag giver dig ni nye udgivelser, som ellers kan være svære at finde og er blevet en smule overset, på trods af deres store potentiale!

Related Articles