Lokal tømrermester med stærk fokus på god service

Af Susanne

Østerbrovirksomheden Tømrermester Bjørnlund, der holder til på Svendborggade, er et sted, der sætter en stor dyd i, at de altid leverer et rigtigt godt stykke arbejde, uanset om det gælder selve håndværket eller hele arbejdsprocessen. 

Det kan måske lyde som noget, der ligger lige til højrebenet, men erfaringer viser, at hr. og fru Danmark både vurderer håndværkere i forhold til det udførte arbejde og til arbejdsprocesserne. Det handler blandt andet om, at man som håndværker overholder sine aftaler, efterlader boligerne pæne og nydelige og gebærder sig i kundens hjem med respekt og værdighed. 

“Jeg kommer selv fra restaurationsbranchen og har taget branchens servicemindede tilgang til kunderne med over i håndværkerbranchen. Og uden at på nogen måder hænge nogen ud, har der måske tidligere ikke været så meget fokus på kundeservice og kommunikation i branchen. Her vil vi gerne gøre en forskel. Vi er et ungt team på seks mand og fokuserer meget på at give en fremragende kundeservice. Alle mine ansatte har en forståelse for, hvad man bliver bedømt på som håndværker. Det vil sige, at man både bliver bedømt på det gode håndværk samt en række parametre, der omfatter de nævnte ting som overholdelse af aftaler, oprydning og respekt. Det er vores grundlæggende filosofi, at vi alle skal leve op til de ting,” siger Thomas Bjørnlund, indehaver af Tømrermester Bjørnlund. Han bor selv på Østerbro og har en nær tilknytning til lokalmiljøet.

Stor ære i håndværk

Thomas fortæller, at de måske ikke er de billigste håndværkere i byen. Det skyldes, at de sætter en stor ære i deres HÅNDVÆRK. Det tager tid at bygge noget, som er 100 procent i orden og ikke bare er noget, der er blevet sat op i en håndevending. “Udover det vælger vi kvalitetsrigtige materialer til opgaverne. Her kigger vi lokalt og bruger XL Byg Øbro Træ i Randersgade og XL Byg i Nordhavn, som er en leverandør, jeg er meget tilfreds med. At det er lokale leverandører har mange fordele; det gør blandt andet min hverdag nemmere rent logistisk, at jeg hurtigt kan tage forbi dem, fordi jeg selv bor på Østerbro. Al den tid, jeg har været håndværker, har jeg brugt dem, og jeg har kun godt at sige om dem. De yder altid en god service og er superflinke til at hjælpe med at fremskaffe tilbud på nogle af de specielle opgaver, vi ind i mellem får. Og så gør det da ikke noget, at trælasten i Randersgade er et charmerende sted med mere end 100 års historie bag sig. Det er fantastisk, at det stadig eksisterer i bedste velgående,” siger Thomas. 

Hovedentreprenør i samarbejde med andre faggrupper

Tømrermester Bjørnlund er hovedentreprenør i et fast samarbejde med andre håndværkergrupper som murere, malere og elektrikere, der ligesom dem selv har fokus på kvalitet, god kommunikation, punktlighed m.m. Men de er bestemt også en tømrervirksomhed, der tager en bred vifte af opgaver inden for tømrer- og snedkerområdet. “Jeg vil karakterisere os som tømrere, der også kan lave snedkerarbejde eller snedkere, der også kan lave tømrerarbejde. Vi er meget alsidige. På vores instagramprofil, instagram.com/tm_bjornlund/, kan man blandt andet se, hvad vi laver. Det er alt lige fra dør- og vinduesmontager, nyt gulv, radiatorskjulere og hemse til børneværelset, speciallavede møbler m.v. Mange her i byen – og især ofte på Østerbro – bor i ældre ejendomme og har gerne brug for specialløsninger. Vi har derfor masser af erfaringer med skæve og anderledes mål og løsninger,” pointerer Thomas. 

Ønsker du at bruge en tømrermester, der sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke kvalitetsarbejde, der er til at stole på i forhold til aftaler, er kommunikerende igennem hele processen, altid efterlader et projekt pænt og ryddeligt, har en lokal tilknytning på Østerbro og går ind for bæredygtighed, bør du absolut tage kontakt til Tømrermester Bjørnlund.

Ungt firma med bæredygtig profil
Når man som Tømrermester Bjørnlund bygger med en høj kvalitet, giver det en vis form for bæredygtighed, da det er løsninger, der holder, og som ikke har brug for at blive udskiftet. De nemme, hurtige og dårligt udførte løsninger skal stort set altid laves om efter få år, hvilket giver et større forbrug af materialer, fremhæver Thomas: “Vores samarbejdspartner XL Byg er FSC-certificerede, hvilket vil sige, at der bliver plantet træer i forhold til det, der bliver brugt. Jeg har personligt selv et samarbejde med EcoTree, hvor vi fast planter træer hver måned, der er lig med den CO2, vi udleder. Mange har – helt naturligt – bæredygtige krav til håndværkere, og vi forsøger at være så bæredygtige, det er os muligt,” siger han. 


Tømrermester Bjørnlund · Svendborggade 6, st · Tlf. 51 89 80 00 · www.tm-b.dk · instagram.com/tm_bjornlund/

Related Articles