Fair og gennemskuelige brillepriser

Af Susanne

Brillebutikken Democratic Eyewear har revolutioneret optikerbranchen med deres salg af kvalitetsbriller til yderst fair priser og med deres gennemskuelige fastpriskoncept, så man altid ved, hvad brillerne koster. Her kan man få lækre briller fra 995 kr. med enkeltstyrke og fra 2.995 kr. med glidende overgang. 

Democratic Eyewear vision er at skabe et ærligt, transparent og rimeligt priskoncept for kvalitetsbriller og kvalitetsmærker, som gør det til en behagelig oplevelse at købe briller i deres butikker på Østerbro, Frederiksberg, Lyngby og Odense. 

“Vi informerer folk, inden de går i gang med et brillekøb, hvad de skal eller kan komme til at betale for brillerne. Derfor har vi lavet vores fastpriskoncept, så uanset hvad ens brillestyrke er, er prisen den samme på de forskellige kategorier af briller. Den måde, som mange af de andre brillebutikker sælger deres briller på, kan godt forvirre kunderne, da den pris, man ender med at betale, ofte ikke er den, der står i annoncerne. 

Prisen på brillen kommer først frem til sidst i brillekøbet og ligger ofte meget højere end lovet, fordi der er tillæg for flerstyrke, tyndere glas, refleksbehandlinger osv. Troværdigheden er heller ikke særlig høj med de mange rabatter og tilbudsordninger. I sidste ende er det utroligt svært at gennemskue, hvad man egentlig betaler for, og hvor billigt det er, også selvom man får en rabat på f.eks. 70%. For slutbeløbet er stadig højere end hos os,” fastslår Stig Hansen, partner og medejer i Democratic Eyewear. 

Fokus på luksuskoncept

Democratic Eyewear bruger kun de nyeste og mest innovative instrumenter, optikerne er professionelt uddannet, serviceniveauet er højt, og produkterne er luksusmærkevarer og nicheproduceret håndværk. 

“Som vores egne briller, der har et skandinavisk design og en produktion, der fuldstændig er i klasse med alle de andre flotte designerbriller. Vi benytter tyske hængsler, italiensk acetat osv. Vores dygtige glasleverandør leverer tynde topkvalitetsglas, som vi inkluderer i prisen med tre overfladebehandlinger, bredt synsfelt og blue light filter. Hos os betaler du bare ikke en mindre formue for alle de gode ting, og der er ingen skjulte tillæg. Samtidig giver vi tre års garanti på vores overfladebehandling,” forklarer Stig Hansen. 

Køb nu og betal senere
Hvis man vælger at benytte Democratic Eyewears tilbud om kvalitetsbriller til gennemsigtige og rimelige priser, kan man købe brillerne nu og først betale senere helt rente- og gebyrfrit over 6, 12 eller 24 måneder. “Man deler så at sige brillernes pris med det antal måneder, man vælger. Så klarer vi de omkostninger, der er forbundet med købet – altså renter og gebyrer. Så hvis man for eksempel køber en lækker Tom Ford brille med glidende overgang og flerstyrkeglas, kan det gøres for 250 kr. om måneden. Man har dermed mulighed for at skifte briller lidt oftere,” siger Stig Hansen.


Democratic Eyewear · Østerbrogade 54 · Tlf: 39 29 21 00 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 www.democraticeyewear.com

Related Articles