Lækre solbriller med effektivt UV-filter

Af Susanne

Så er alle de spændende nyheder på solbrilleområdet landet i Democratic Eyewear butikkerne på Østerbrogade,
i Valby, Frederiksberg og Lyngby. 

Nu kigger sommersolen for alvor frem, og det er derfor tid til at rette fokus mod alle Democratic Eyewears mange lækre solbriller fra Tom Ford, Oliver Peoples, Moscot, Kaleos m.fl. samt butikkens eget brand. Alle deres solbriller kan laves med styrke og i mange forskellige glasfarver – og til det samme faste og gennemsigtige priskoncept, som også gælder de almindelige briller, og som gør Democratic Eyewears koncept unikt. 

Solen har været meget dominerende den sidste tid, og uanset om der er styrke eller ej i solbrillerne, beskytter Democratic Eyewears solbriller mod de farlige UV-stråler, som kan være medvirkende til, at man får tidlig grå stær. 

Deres solbriller med enkelstyrke koster fra 995 kr. komplet med det hele, og hvis man skal have flerstyrke i, koster det 2.995 kr. Alle solbriller er altid inklusiv den farve man ønsker i glasset, og der er rigtig mange farver at vælge i mellem, samt UV-filter op til 400 nanometer. Som et tilvalg kan man få polaroid-filter i for 750 kr.  

Glasfarve vigtig

Når man skal vælge en farve til sit glas, er det vigtigt at tænke over, hvad solbrillerne skal bruges til. Uanset hvilken farve, man vælger til sine solbrillers glas, er der den samme beskyttelse for det synlige lys. De typiske solbrillefarver er Ray-ban grønne, mørkegrå eller en chokoladebrun-rødlig farve. Det rødbrune spektrum virker mere kontrastfremmende og kan være effektiv på en dag, hvor det er meget lyst, uden at solen rigtig er fremme. Alting bliver en lille smule rødere at se på, og de er f.eks. supergode, når man står på ski, hvor man skal kunne se kontrasterne i sneen og landskabet.  

Den grå og grønne nuance gengiver farverne mere naturligt, mens der er skruet lidt ned for lyset. De grønne er faktisk skabt til piloterne under Korea-krigen. Den grå gør i princippet det samme som den grønne, men er lidt mere kølig at kigge ud af. 

“Vi kan også sætte nye glas i kundens eget stel og i disse tider, hvor bæredygtighed er i fokus, kan det være en god idé, hvis man er glad for stellet, og det ingenting fejler. Det gælder både solbriller og almindelige briller. Her koster enkeltstyrkeglas 1.000 kr., mens flerstyrkeglas koster 3.000 kr. Det er selvfølgelig inklusiv alle de ting, der følger med, når man køber briller hos Democratic Eyewear,” siger Stig Hansen.

Luksuskoncept uden luksuspriser

Kort sagt leverer Democratic Eyewear et luksuskoncept uden de høje luksuspriser. Democratic Eyewear bruger kun de nyeste og mest innovative instrumenter. Optikerne er professionelt uddannet, serviceniveauet er højt, og produkterne er luksusmærkevarer og nicheproduceret håndværk. “Som vores egne briller, der har et skandinavisk design og en produktion, der fuldstændig er i klasse med alle de andre flotte designerbriller. Vi benytter tyske hængsler, italiensk acetat osv. 

Vores dygtige glasleverandør leverer tynde topkvalitetsglas, som vi inkluderer i prisen med tre overfladebehandlinger, bredt synsfelt og blue-light filter. Hos os betaler du bare ikke en mindre formue for alle de gode ting. Vi har desuden et fast priskoncept, der er fair og nemt gennemskueligt,” konkluderer Stig Hansen. 

Kontaktlinser giver en frihed 

Kontaktlinser kan være en rigtig god løsning i sig selv eller som supplement til briller. De kan for eksempel være nyttige, når man en dag skal i byen, til stranden, dyrke sport eller på ferie og ikke ønsker at bruge sine briller. Kontaktlinser giver også en frihed til at bruge solbriller uden styrke. Hos Democratic Eyewear har de et stort udvalg af solbriller uden styrke hos Democratic Eyewear. “Kontaktlinser giver en frihed, som man ikke har med brillerne. Man kan hos os få abonnement på kontaktlinser helt ned til 150 kr. om måneden, og man behøver ikke at tegne abonnement; de kan købes kontant, hvis man ønsker det,” siger Stig Hansen.   


Democratic Eyewear · Østerbrogade 54 · Tlf. 39 29 21 00 · Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · Lyngby Hovedgade 35 · Tlf. 51 33 00 28 · Valby Torvegade 21· Tlf. 30 51 00 25 · www.democraticeyewear.com

Related Articles