Nye sommerkollektioner hos Louis Nielsen Østerbro

Af Susanne

En solbrille af god kvalitet, som sidder godt og beskytter øjnene mod solens stråler, kan gøre cykelturen gennem byen eller timerne ved vandet mere behagelig. Louis Nielsen Østerbro har nye brille- og solbrillestel fra blandt andre Vivienne Westwood og ANDMORE, som både passer på dine øjne og din stil.

Sommeren er lige om hjørnet, og i den anledning er mange østerbroborgere glade for, at Louis Nielsen Østerbro giver 2for1 på briller, når du køber briller fra 795 kr. 

– Vi giver en ekstra brille eller solbrille med i prisen, og dén mulighed benytter mange kunder sig af. Du kan for eksempel få en solbrille med samme styrke som din almindelige brille, fortæller Ronni Rasmussen, som er butikschef og medejer af butikken ved Trianglen. 

Solbrillen spiller en vigtig rolle, hvis vi gerne vil passe på synet om sommeren, forklarer chefoptiker Haider Alzahawe. 

– Det stærke lys på en sommerdag får os til at knibe øjnene sammen, og vi får lettere hovedpine og bliver blændet uden solbriller. Desuden kan en god solbrille også beskytte den sarte hud omkring øjnene mod uv-strålerne, siger han. 

Alle stel kan laves til solbriller

Hos Louis Nielsen kan alle butikkens stel fås med solbrilleglas. De kommer i forskellige farver og tilvalg, forklarer Ronni Rasmussen:

– Du kan selv sammensætte sin solbrille efter behov og livsstil. Du kan få solbrilleglas i flere nuancer og med forskellig mætningsgrad af farve og med eller uden polaroid. Som noget nyt har vi også solbriller med spejlrefleks i glassene, og det er meget populært, siger han. 

Nye kollektioner på hylderne

Hver måned kommer der nye stel på hylderne hos Ronni og Haider, og dette forår er der kommet flere nye kollektioner at vælge imellem. 

– Vores meget populære kollektion fra Vivienne Westwood er blevet suppleret med 13 stel, som henvender sig til alle køn. De er vintageinspirerede og i moderne former og med det karakteristiske Vivienne Westwood-præg med tern, som kendes af mange, siger Ronni Rasmussen. 

Han og kollegerne oplever også stor interesse for den nye kollektion fra Louis Nielsens eget brand ANDMORE, som er en limited edition med stel i bioacetat og metal, som er helt i takt med tidens trends. 

– ANDMORE er meget efterspurgt både som almindelige briller og solbriller. Stellene har fede farver og i en stil,
der bliver bemærket, fortæller Ronni Rasmussen. 

Få rådgivning i butikken

Han opfordrer til, at du altid søger rådgivning hos brilleeksperterne i butikken, før du beslutter dig for en brille og typen af glas eller solbrilleglas. 

Gode råd om solbriller

– Vi er eksperter i at finde ud af dine behov og så matche det med et af vores 1000 stel og de mange muligheder inden for glas og solbrilleglas. På den måde får du en brille, der passer perfekt til dit ansigt og din livsstil, siger Ronni Rasmussen. Haider Alzahawe tilføjer:

– Det er desuden altid en god idé at få en synstest med sundhedstjek, når du alligevel er i butikken. Den almindelige synstest med sundhedstjek er gratis. Man kan nemlig ikke altid selv mærke, hvis man trænger til briller, eller noget andet er galt med synet, siger han. 

● Vælg solbriller, som sidder godt på dig, og få hjælp i butikken til at få dem tilpasset rigtigt.

● Brug også solbriller på overskyede dage, især hvis du er ved vandet, som reflekterer solstrålerne. 

● Hos Louis Nielsen på Østerbrogade får du 2for1 på alle briller og solbriller fra 795 kr. Hvis du for eksempel køber en ny brille, kan du få en gratis solbrille med i købet – med eller uden styrke. 

● Alle stel i Louis Nielsens butikker kan fås med farvede glas med 100 procent UV-beskyttelse. 

Et mere avanceret sundhedstjek

Louis Nielsen på Østerbrogade tilbyder nu kunderne en avanceret synstest med sundhedstjek med digital 3D-scanning af øjets nethinde. Digital 3D-scanning tilbydes som et tilkøb til den almindelige, grundige synstest med sundhedstjek i butikken. 

Bestil tid til synstest med sundhedstjek via louisnielsen.dk eller hos butikken på 96 32 52 39.


Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles