Kvalitet hele vejen rundt

Af Susanne

Brillebutikken Democratic Eyewear på Østerbrogade sælger kvalitetsbriller til særdeles fair priser. Selv om deres priser ligger et godt stykke under konkurrenternes, har brillekæden høj kvalitet i alle led lige fra synstesten, over stellene og glassene til servicen. Samtidig har de et meget gennemskueligt fastpriskoncept, så man som kunde ved, hvad brillerne helt eksakt koster, inden man går på jagt efter sine ønskebriller.     

Hos Democratic Eyewear kan du få foretaget en synstest af en af deres mange dygtige og professionelle optikere. Med en synstest kan de vurdere, hvilke udfordringer der er med synet, hvilken styrke man skal bruge og samtidig give et sundhedstjek af øjnene.

“Vi har fra starten haft som princip, at vi vil have kvalitet i alle faser af brillekøbet. Det har, sammen med fair priser for designerbriller, givet stor succes. Vores synstestudstyr indeholder den nyeste og mest avancerede teknologi inden for området. For eksempel analyser af synet ved hjælp af wawefront-teknologien, der består af kunstig intelligens. 

Det gør, at vi får et mere detaljeret billede af synsfejlen end ved en almindelig synsundersøgelse. Vi fotograferer og skanner øjets nethinde med specialiserede kameraer, der gør, at vores synstest er på et virkeligt højt niveau,” siger Stig Hansen, der er optiker og Partner i Democratic Eyewear. 

Masser af high-end brands

Brillekæden, der har butikker på Østerbrogade, Gl. Kongevej, Lyngby Hovedgade og i Odense, fører en række high-end brands som Tom Ford, Massada, Oliver Peoples, Cutler and Gross, Miga m.fl. Brillerne kan alle fås som solbriller uden merpris og leveres selvfølgelig med tyndeste glas og alle overfladebehandlinger, man kan lægge ind i brillen, uden at det koster ekstra. 

“Vores egne briller emmer også af kvalitet. De har et lækkert skandinavisk design og er blandt andet lavet af italiensk acetat og med tysk producerede hængsler. Der er tre års garanti på vores coatning, hvilket ikke er noget, alle optikere tilbyder. Der er altid to måneders tilvænningsgaranti på briller med flerstyrkeglas. Det vil sige, at hvis man ikke kan vænne sig til brillerne inden for de to måneder, bytter vi til et hold briller, altså en læsebrille og en afstandsbrille,” oplyser Stig Hansen.

Holder priserne nede

Selv om inflationen for tiden er skyhøj, er Democratic Eyewears priser ikke steget siden brillekæden gjorde sit indtog på Østerbrogade for mere end tre år siden. “Faktisk kan man sige, at vi holder priserne kunstigt nede. Vi har valgt, at vores kunder kan få briller til nøjagtig samme priser, som da vi startede. Det gælder det hele: synstest, stel, tyndeste glas, bredeste læsefelt med mere,” siger Stig Hansen. 

Prisen for eksklusive designerbiller fra eksempelvis Tom Ford spænder fra 3.995 med enkeltstyrke glas til 5.995 kr. med flerstyrkeglas. For Democratic Eyewears egne briller er prisen kun 995 kr. for briller med enkeltstyrke, mens de koster 2.995 kr. for flerstyrkeglas. Fælles for alle briller er, at prisen omfatter det hele.   

“Alt er klart og tydeligt markeret med priser alle steder i butikken. Desuden er for eksempel antirefleks behandling og hærdning af glasset med i prisen. Synstesten er som nævnt også med i prisen, og vi har fået utrolig god respons på begge dele,” konkluderer Stig Hansen. 


Democratic Eyewear · Østerbrogade 54 · Tlf. 39 29 21 00 · Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · Lyngby Hovedgade 35 · Tlf. 51 33 00 28 · www.democraticeyewear.com

Related Articles