Vi elsker serier – anbefaler til vinterferien

Af Susanne

Vielskermedia.dk er stedet, hvor du finder anmeldelser, anbefalinger og guides til de serier, du skal kaste dig over på streamingtjenesterne. Få stifter af vielskerserier.dk Kim Sørensens top 3 anbefalinger her.

Den som Dræber – Fanget i mørket

Tredje sæson er landet på Viaplay. Vi får igen lov til at følge Louise Bergstein der kæmper med den PTSD der er opstået efter sidste sæsons traumatiske hændelser. Hun har mareridt om en mand, der følger efter hende, og vil gerne hurtigst muligt tilbage til sit arbejde. Samtidig kæmper hun igen for at hjælpe politiet med at komme ind i mindsettet på en ny morder.


1923

Denne serie er en spin-off til Yellowstone. ’1923’ foregår, ligesom dens forgænger, i et Westers-univers. I serien følger vi en familie kaldet The Duttons. Serien foregår mere specifikt i Montana, og handler om kriser og komplikationer der foregår på familiens ranch. Serien kan ses på TV 2 Plays SkyShowtime.


Copenhagen Cowboy

I denne serie møder vi Miu. Miu er en kvinde der efter sigende bringer held. En ældre kvinde, fra den kriminelle underverden, drømmer om at blive gravid. Hun opkøber Miu, for at hendes held kan hjælpe kvinden med at trodse sin alder og alligevel undfange. Da det ikke går som forventet, bliver Miu sendt videre til et bordel, som hun i stedet skal arbejde på. ’Copenhagen Cowboy’ kan streames på Netflix.

Related Articles