Kunden er kongen hos Velohouse

Af Susanne

Hos cykelbutikken Velohouse i Plesnertårnet på Amerika Plads er servicen og kundernes tilfredshed second to none. Det vidner de mange flotte anmeldelser på de sociale medier og et besøg i den hyggelige butik stærkt om. Her er kunden virkelig kongen!   

Der er enorm vægt og tyngde bag ordene, når Velohouses’ indehaver Klaus Nygaard slår fast, at kunden altid har ret, og at god service er omdrejningspunktet for den fede cykelbutik i Nordhavn. Det er er måske hans tid fra tøjbranchen, hvor god service er et must, der spiller ind, men under alle omstændigheder er du garanteret en sublim behandling, når du handler hos Velohouse med de mange skønne cykler og den gennemførte faglighed.

“Kunden er kongen hos os. Vi har fået skabt en rar og hyggelig butik, hvor alle skal føle sig godt tilpas. Vore tre kompetente cykelmekanikere på værkstedet reparerer i princippet alle cykler, og vi siger ikke nej til nogen opgaver – heller ikke til de hurtige reparationer,” fortæller Klaus Nygaard.

Så tænker du nok som læser, at det kan enhver jo komme og sige, men hvis du læser kundeanmeldelserne af Velohouse på Google, Facebook og Trust Pilot, er det ikke andet at gøre end at bøje sig og konstatere, at stort set alle kunder giver butikken topkarakter! Og at stort set alle fremhæver den fremragende service og den gode stemning (og selvfølgelig også de lækre cykler!). 

Skabt til den københavnske asfalt

Velohouse er Danmarks største forhandler af det finske cykelmærke Pelago. Det er kvalitetscykler med et enkelt, strømlinet og smukt design, der er som skabt til at udfolde sig på den københavnske asfalt. Pelago laver klassiske herrecykler, letvægtscykler, pendlercykler og bedstemorcykler i flotteste retrodesign med blandt andet en let stålramme, lette aluminiumsdele og behagelige lædersæder fra Brooks. Med en Pelago cykel får du noget, der er mere end bare en cykel og et transportmiddel. Den er et stilikon og stikker synligt ud fra mange andre mærker. På den fede måde.

Innovativ schweizisk kvalitet i elcykler

Når schweizerne giver sig i kast med at producere noget, gør de det ordentlig. Som for eksempel med Stromer Bike, der er innovative elcykler i en gennemført kvalitetsudgave. Styrken i cykelmærket ligger i udvikling af de mekaniske og elektriske dele, softwaren og måden, som det komplekse system er integreret i cyklen. Det fungerer bare perfekt, og det mærker man det sekund, man sætter sig op på cyklen. Stromer Bike er elcykler med en overlegen teknologi, der omfatter de nyeste muligheder inden for området, og som samtidig har et design, der både signalerer storby og outdoor. Det er elcykler med en masse power i.

Undgå kø og få en sjov bykørsel med Urban Arrow

Antallet af familier med små børn er voldsom vækst i København og især på Østerbro. Når de skal rundt i byen, er en el-ladcykel det helt rigtige valg. Hollandske Urban Arrow el-ladcyklen er som skræddersyet til den moderne familie. Den klarer alt lige fra kørsel af børn til institution, indkøb, hyggetur til pendling. Urban Arrow er med sin kraftige motor uhyre effektiv, når det handler om at undgå myldretidens kø og trafikknuder. Du kommer let og lydløst rundt, og faktisk bliver transporten i byen pludselig til en sjov oplevelse, hvor der bliver kamp om at hente ungerne!

Er du mere til fart og lange ture, kan Velohouse bikefitte den rette racercykel til dig. De tager en dialog med dig om hvilken model og størrelse, der passer til dig. ”Ud fra det finder vi den cykel, som matcher de forskellige mål og behov. Ved at lave bikefit kan vi supereffektivt finde frem til den optimale racercykel,” fortæller Klaus Nygaard. 

 

Når du besøger Velohouse vil du hurtigt opdage, at cykel-værkstedet styres af Leo fra den Spanske by Granada. “Han er vild med udfordringer og behandler kundernes cykel, som var det hans egen. Både Leo og de to andre mekanikere, Louie og Darryl, tager sig gerne tid til at forklare hver enkel kunde, hvad deres cykel fejler, eller hvad de har behov for. Det samme gør sig gældende, når man køber sin cykel i butikken. Som noget af det første finder vi ud af, hvad kundens ønsker og behov er, så vi kan finde den bedste løsning. Det kan vi gøre, fordi vi har et meget stort og bredt udvalg af cykler i butikken. Og man kan være sikker på, at vi altid følger kunde helt til dørs,” understreger Klaus Nygaard.

 


Velohouse · Amerika Plads 33 · 2100 Ø · Tlf. 41 37 21 00 · www.velohouse.dk

Related Articles