GET IT FIXED er eksperter i Mac og Iphones

Af Susanne

Hos GET IT FIXED på Holsteinsgade 6 handler det om kunderne. Derfor er butikken, der reparerer elektronik og er eksperter i Mac og Iphones, stærkt fokuseret på kvalitet, service og hastighed, når man indleverer sine produkter.

Har du problemer med en af dine elektroniske produkter, kan du trygt lægge vejen forbi elektronikbutikken GET IT FIXED. Her hjælper de ansatte nemlig altid kunderne med at finde de rigtige løsninger og eventuelle produkter, fortæller indehaver Ken Lau Nielsen: 

Vi tager for eksempel altid en snak om, om det overhovedet kan betale sig at reparere produktet. Eller om hvilket produkt, der er brug for. Det handler om at finde ud af behovet, og hvad telefonen, computeren eller tabletten skal bruges til. F.eks. har en 13-årig pige sjældent brug for en avanceret computer til 25.000 kr., da hun højest sandsynligt skal bruge en let og smidig computer til skolebrug.

Flot vurdering på Trust Pilot

Det mener kunderne tilsyneladende også. På Trust Pilot GET IT FIXED i 96 procent af vurderingerne topkarakter og roses flittigt af alle for deres fremragende kundebehandling og høje kvalitet i reparationerne. Ifølge Ken Lau Nielsen er fokus på den gode kundebehandling et resultat af erfaringer fra hans opstart som selvstændig i branchen. ”Jeg har arbejdet løbende med kundeservice for at gøre kontakten med kunderne bedst mulig. Derfor opdagede jeg hurtigt, at når jeg solgte noget til nogen, skulle jeg altid vise, at produktet virkede, inden de gik fra butikken. Og hvis der var problemer med tingene, kunne de altid komme tilbage med det. I længden lønner det sig for os.”

Reparerede elektronik efter skoletid

Ken Lau Nielsen har oprindelig 10 års erfaring inden for robotteknologi i oliebranchen. Her savnede han nogle udfordringer, og videreuddannede sig derfor til produktionsteknolog. ”Jeg havde brug for noget indkomst udover SU, så mens jeg læste, begyndte jeg at reparere Xbox’ og Sony Konsoller. Det udviklede sig til, at folk spurgte, om jeg kunne lave alt muligt inden for elektronik. Så da jeg senere tog en videreuddannelse inden for produktudvikling og teknisk produktion, fixede jeg samtidig elektronik i adskillige timer om eftermiddagen og aftenen,” siger Ken Lau Nielsen.

Da han var færdiguddannet, valgte han i 2015 at starte sin egen virksomhed. Fordi han var blevet vant til at leve af en beskeden indkomst, han havde plads til hver måned at lægge penge til side til fordel for butikken. ”Det fortsatte jeg med, så jeg har investeret i GET IT FIXED i alle årene for at gøre den endnu bedre og optimere kvaliteten. Vi vil nemlig være de bedste på markedet og yde den bedste service,” fortæller Ken Lau Nielsen med tydelig begejstring i stemmen.  

Hele familiens devices

At butikken i dag kan reparere telefoner, computere, tablets og spiltilbehør gør, at man som familie kun behøver
at gå ét sted hen, hvis far, mor og ørnenes produkter skal repareres. ”Her kan man få dem lavet ordentligt og på kort tid, hvilket folk virkelig sætter pris på. At en computer eller telefon måske allerede er klar dagen efter, den er blevet indleveret, betyder noget for de fleste. Især når det også sker til rimelige priser. Visse butikker, der er eksperter inden for Apple-produkter, tager meget høje priser for deres reparationer af fx Mac-computere. Derfor er der mange, der føler, det ikke kan betale sig at reparere dem og i stedet køber en ny computer til mange penge.

Men i dag er bæredygtighed vigtigt, og folk ønsker, at tingene holder så lang tid som muligt. Derfor kan det være en god ide, hvis de kommer ned i vores butik, hvor vi kan reparere de fleste ting til nogle rimelige priser,” beretter Ken Lau Nielsen, der tilføjer, at GET IT FIXED også køber, sælger og bytter diverse generationer af Iphones og Ipads, forskellige typer MacBooks og andre bærbare computere samt Playstation med særlig fokus på Playstation 4, også selv om produkterne er i stykker.

Han opfordrer alle til at kigge forbi butikken, så man sammen kan finde den optimale løsning, uanset om man skal have repareret noget, eller vil købe, sælge eller bytte. 

Vi gør vores bedste for at løse kundernes reelle behov, så de ikke bruger unødigt mange penge på reparationer eller et nyt produkt.”


GET IT FIXED · Holsteinsgade 6 · Tlf. 61 51 55 45 · www.getitfixed.dk

Related Articles