Den gode gentlemanstil på Esplanaden

Af Susanne

Tøjbutikken Deerest på Esplanaden 5 fokuserer oven på coronapausen endnu skarpere på den gode gentlemanstil, den høje kvalitet og de gode oplevelser. Alt sammen til stærke priser. 

Hvad gør man som en forholdsvis nystartet og succesrig tøjbutik, der primært satser på jakkesæt, skjorter og sko oven på en uvelkommen coronapause?  Strømliner sig selv og fokuserer endnu skarpere på det essentielle. Det er i hvert fald den løsning, tøjbutikken Deerest Copenhagen satser på, efter at de har genåbnet butikken på Esplanaden. I stedet for at skære ned har de i stedet udvidet butikken ved at inddrage et ekstra rum, som skal fungere som en lille privat lounge, hvor man kan få lidt mere plads og privatliv, fortæller Benni Petersen, der sammen med Mikkel Hansen og Jean Vendel står bag Deerest: ”Vi forventer bestemt at komme godt ud på den anden side af coronapausen. Vi har rigtig mange gode varer på vej og har udvidet butikken, så den i dag er på 110 m2. Hvis man f.eks. er 5-7 pers., der gerne vil forkæle sig selv, når man køber tøj, kan man prøve tøjet i vores lille private lounge og samtidig nyde en enkel øl eller en whisky. Det falder perfekt i tråd med vores ønsker om at tilbyde kunderne plads og imødekommenhed,” fortæller han. 

Altid den rette pris
Deerest har lige fået en ny fashion kollektion hjem, som er fyldt med tern, striber og flotte farver. Den er, som hele butikkens sortiment, i den gode kvalitet med mange størrelser til den helt rigtige pris, understreger Benni Petersen: ”Samtidig skal det altid være en super god oplevelse at handle hos os. Vi bestræber os benhårdt på at give en ordentlig service og på at gøre tingene bedre og anderledes end vores konkurrenter. Prisen er altid den rette pris, da vi ikke kører udsalg. Vores jakkesæt koster, plus-minus 500 kr., 3.000 kr., så de er til at betale for de fleste.” 

Serviceorienteret sortiment
Københavns egen jakkesætsspecialist er oppe på at have godt 3.000 jakkesæt på lager, når de har fået alle kollektioner i hus. Med så mange jakkesæt in store får de et serviceorienteret sortiment, hvor man stort set kan tilbyde alle størrelser. ”Vi får blandt andet adskillige jakkesæt, der passer til de store herrer med størrelser helt op til 68-70. Vi kan desuden i de fleste tilfælde skille størrelserne ad, så man får en jakke i én størrelse, og et par bukser i en anden størrelse, hvis det er nødvendigt. Hos Deerest arbejder vi henimod at kunne hjælpe alle, så man uanset sin størrelse kan få et jakkesæt hos os,” siger Benni Petersen.  

Endnu bedre jakkesæt
Deres jakkesæt, som er lavet af europæiske og hovedsageligt italienske metervarer, er eget design, som er blevet endnu bedre i kvaliteten, takket være visse forbedringer i konstruktionen. Både deres business- og fashionserier er skabt i halv canvas, som er det stykke, der er syet ind i jakken, og som sørger for, at den holder formen på den bedste måde. 

”Det er lidt teknisk, men det er et kvalitetsstempel, som fortæller, at det er et rigtigt godt jakkesæt. Men spørgs-målet er, hvad der er god kvalitet? For mange af vores kunder er vores jakkesæt med italienske metervarer i en sublim kvalitet med deres smukke uld-, silke- eller hørvævninger, mens vores super strecht suits er det ultimative for andre, der for eksempel gerne cykler til og fra arbejde. Det hele kommer an på, hvad man skal bruge jakkesættet til. Vi lytter meget til kunderne og skal ikke styre dem i en bestemt retning. Det handler om at finde ud, hvad de skal bruge sættet til. Som oftest er det til business eller bryllup, altså til arbejde eller til særlige anledninger. Vi er meget i øjenhøjde med kunderne, så vi ved, hvad jakkesættene skal bruges til, og så vi kan få skrædderrettet dem i løbet af ganske få dage. Vi har en oplevelse af, at vi har mange glade kunder – det kan vi mærke og se på de femstjernede anmeldelser på Google og Trust pilot – og vi er overbevist om, at det er den gode oplevelse, den gode vare og den gode pris, som gør, at vi får en masse glade kunder – det hele hænger jo sammen,” slutter Benni Petersen. 

Tøjbutikken har en bæredygtig profil, der ikke arbejder med mode, der skifter hvert kvartal. I stedet fokuserer de på den klassiske og velprøvede gentlemanstil med suits, veste, skjorter, seler, slips og bowties. Et vedligeholdt Deerest jakkesæt kan holde i årevis, og et Deerest jakkesæt er en investering i dit first impression. Hvis du selv ønsker at tjekke ud, hvad den elegante tøjbutik kan tilbyde dig, læg endeligt vejen forbi Esplanaden 5 eller besøg på www.deerest.dk 


Deerest · Esplanaden 5 · 1263 K · Tlf. 93 93 73 03 · www.deerest.dk

Related Articles