Brillekælderen

Af Susanne

– til dig der ikke vil nøjes

Brillekælderen på Nordre Frihavnsgade 10 har byens flotteste udvalg af brillestel. Her kan du få briller med kant, personlighed og kvalitet samt møde byens sødeste optikere. 

Byens sødeste optikere! Det kalder Brillekælderen sig selv på deres visitkort, og efter at have aflagt dem et besøg i den flotte kælderbutik, kan jeg kun bekræfte, at de er meget søde, venlige og kompetente mennesker, der sørger for, at vores øjne får de bedste vilkår. Butikken er for en brillebutik usædvanligt hyggeligt indrettet. Solbriller og brillestel ligger i store, flotte malerirammer, her hænger blandt andet en stor, elegant designerlampe, mens en skøn sofa udgør stedets hvileplads ved siden af kaffemaskinen. Hele lokalet er intimt og hjemligt, og man føler sig godt tilpas her.  

”Det spiller sammen med vores filosofi som optikere og brillebutik. Vi holder til i et personligt og lidt anderledes lokale, og vi fører primært kontaktlinser, briller og stel, som har netop de kvaliteter. Det er mærker og brillestel med kant, og vi er stedet for folk, der går efter briller med et særligt udtryk. Vi har da briller, der er forholdsvis anonyme, hvis man går efter det, men vores udvalg består overvejende af brillestel, man ikke kan finde hos optikerkæderne,” fortæller Nicoline Jæger, der har haft ansvaret for butikken siden begyndelsen af august måned.  

Større frihed

Nicoline har været i optikbranchen siden 2010, og hun har både i sin praktikperiode og fastansættelse som optiker arbejdet for flere store optikerkæder, men arbejdet i de store kæder passede ikke til hendes temperament. ”Jeg fortrækker klart at arbejde i en privat optikerbutik. Her har vi meget større frihed til at udvælge det ypperste fra danske og udenlandske leverandører, der definerer brillemoden, hvilket betyder at vi altid er på forkant med brillestilen”, siger Nicoline. Udover Nicoline, vil man også møde optiker Linda Alnor i Brillekælderen. Begge har stor ekspertise inden for kontaktlinser. 

Briller med kant 

Briller betyder alt for ens syn, men de betyder også meget for ens udseende og stil. Så snart man skifter briller, kan man fuldstændigt ændre udseende. Derfor er det vigtigt, at man bærer briller, der understreger ens personlighed og den fremtoning, man ønsker at udtrykke, fortæller Nicoline. Uanset alder og køn, handler det om at finde en brille,  hvor øjnene kommer i fokus, vi får givet looket et løft samt får fremhævet vores gode ansigtstræk. Vi har en masse spændende briller og en professionel viden og erfaring som gør, at vi er i stand til at finde briller med kant og stil til dig, der ikke vil gå rundt og ligne naboen,” pointerer hun og uddyber: ”Vi bruger gerne mange penge på tøj – og på vores udseende – og det samme bør vi også gøre med vores briller. Blandt optikere joker vi med, at vi måske har 20 forskellige slags sko, mens vi kun har 1 brille, men hvad ser vi først når vi møder hinanden? Øjnene, og derved brillen, selvfølgelig!”  

Ærlige optikere

I Brillekælderen går de langt, meget langt, for at give kunderne produkter og service i særklasse. ”For os er det helt naturligt, at vi giver den bedst mulige hjælp og rådgivning. Og så er vi meget ærlige. Vi vil altid kigge på kunderne individuelt for at finde den optimale løsning, hvad angår glas, men også facon, farve og pasform til netop dem og deres styrker, da de jo er ambassadører for os, når de går ud af butikken. Det handler meget om tillid, og om at kunderne kan stole på os. Vi har altid en udførlig dialog med kunden om, hvad der er den helt rigtige løsning for kunden – og vi forklarer selvfølgelig hvorfor, det hænger sådan sammen,” fortæller Nicoline.  

Tid til kunderne, tilliden og den gode service gør også, at Brillekælderen altid følger kunden, så de er sikre på, at brillerne lever op til forventningerne. De indkalder eksempelvis hvert andet år til en synsprøve for at tjekke, om alt er i orden. ”Det er ikke sikkert, at man skal have en ny brille, men vi tilbyder en ny synsprøve for en sikkerheds skyld. Samtidig tjekker vi også brillerne, og om de stadig sidder ordentligt,” siger Nicoline.   

Briller til børn

I fremtiden vil Brillekælderen få mere fokus på lækre og gode briller til børn, da det er vigtigt, at de kommer godt fra start. Tiden vil også blive brugt på forskellige messer og efteruddannelse, så de hele tiden er opdateret med udviklingen inden for optikerbranchen. ”Og så gælder det for mig om at ’lande’ i butikken, hvor folk skal lære mig at kende, da jeg jo godt ved, at valget af optiker handler om gensidig tillid. Hos os vil du komme i stolen hos samme optiker hver gang, hvilket også betyder en tættere og mere personlig relation, som både jeg og kunderne værdsætter,” slutter Nicoline Jæger, som samtidig gerne vil takke kunderne og de andre butikker på gaden for den hjertelige modtagelse, hun har fået. 

Eksklusive mærker
Brillekælderen sælger brilleglas, stel, solbriller, kontaktlinser og udfører synsprøver på deres højteknologiske Topcon-instrumenter.   De fører eksklusive mærker som Cutler & Gross, Linda Farrow, Blake Kuwahara, Andy Wolf, Robert La Roche, Claire Goldsmith og Tom Ford m.fl. og så giver de en løbende service, så man er sikret den størst mulige glæde og komfort ift. éns syn. 


Brillekælderen · Ndr. Frihavnsgade 10 · Tlf. 35 55 00 70 www.brillekaelderen.dk

Related Articles