4 entusiastiske forretninger med hver sit speciale

Af Susanne

Mit Østerbros favoritter

Mit Østerbro elsker kvarterets brede udvalg af specialbutikker. Udbuddet er stort og varieret, og butiksejerne er ofte ildsjæle, der brænder for netop deres særlige specialitet. Mød 4 meget forskellige, men lige entusiastiske lokale forretninger.


Ka’ De li’ østers?

Tidligere på året åbnede Paris 90 butik og Vin Atelier på Classensgade 25. Paris 90 importerer og distribuerer vine fra Frankrig, med fokus på økologi og bæredygtighed til både private og erhvervskunder. Derudover har de eksklusivitet på diverse franske østers og er i dag den største leverandør i Skandinavien og kombinerer gerne de to verdener ved smagninger og events. Paris 90 fungerer som butik med åbent for vin-entusiaster i hverdagen, men også som et atelier med kunstudstillinger, smagninger og events.

Tjek www.paris90.dk 


Designermøbler til husets firbenede

PetLux, vores hjemmedyrs yndlingsbutik på Rosenvængets Allé, har haft fødselsdag, og i den anledning fejrer de med flere nyheder og gode tilbud, så skal du forkæle vores ”bedste venner” med nye møbler og accessories så smut ind forbi Petlux, de kan præsentere dig for MiaCara, Dogman og mange andre kendte brands.

Se mere på www.petlux.dk, hvor der også kan shoppes.


Smadret mobil?

Er mobilen revnet eller smadret, computeren i udu? Så kan du besøge Get it Fixed på Holsteinsgade. Get It Fixed tilbyder kyndig og kompetent reparation af alle iPhones, ligesom de kan hjælpe med en bred vifte af reparationer og services af andre produkter, og de bestræber sig altid på at arbejde ekstra effektivt, så du hurtigt er på farten igen.

Få mere info på www.getitfixed.dk


Frokost med Respect

Besøg Respect på Nordre Frihavnsgade, hvis du vil have sprøde wrap og friskpresset juice. Der er masser af forskellige veganske retter og muligheder, alt sammen serveret med respekt, og så kan du gå forbi naboen, Nicecream og nyde en dessert. Velbekomme.

Se mere om Respect her

Related Articles