Sund graviditet for travle familier

Af Susanne

Mind And Body Lab på Nygårdsvej byder på fleksibel yogatræning med høj faglig kvalitet, nærvær og rene rammer – og nu udvider de konceptet. 

Da Fie Tiedt Højland for et år siden åbnede dørene til yogastudiet Mind And Body Lab på Nygårdsvej 27, ønskede hun, udover at kunne tilbyde en række forskellige yogakoncepter for private og virksomheder, at skabe et rum for nærvær på Østerbro. Med planter og en hyggebænk lige uden for de store vinduer, der sørger for lys og gennemsigtighed til det nyindrettede yogalokale i stueetagen, har hun sørget for, at det er både nemt og rart at aflægge yogastudiet et besøg. Det skal nemlig både være bekvemt, fleksibelt og en kvalitetsoplevelse at gå til yoga hos Mind And Body Lab. ”Mange af vores medlemmer har skiftende og sene arbejdstider, rejsedage, hentedage og en karriere med fuld fart på – og tid er en knap ressource for de fleste moderne familier. Derfor tilbyder vi, som noget helt nyt, også fleksible jordemoder- og yogaløsninger med høj faglig kvalitet og nærvær til den enkelte,” fortæller Fie.  

Instruktører med flere fagligheder

Hos Mind And Body Lab ser de ikke yoga og meditation som alternativ medicin. Deres yogakoncepter er komplementær medicin og må derfor ikke erstatte det danske sundhedsvæsen. ”Det er blandt andet også derfor, at vi som undervisere ikke kun er yogainstruktører. Vi har enormt stort fokus på flere fagligheder, og derfor har vi fået Lisa Heidelbach ombord som ny partner. Hun er jordemoder og yogainstruktør og skal stå i spidsen for vores helt nye gravid- og efterfødselskoncept,” siger Fie og uddyber: ”De fleste moderne familier og særligt førstegangsfødende, som kommer hos os, vil gerne have en sund graviditet og forberede sig mentalt og fysisk på fødslen. Det hjælper vi dem med gennem udvalgte yogaøvelser og vejrtrækningsteknikker for gravide kombineret med Lisas 15 års erfaring som jordemoder. For de travle karrierekvinder er vores gravidpakker lige så meget et pusterum og en mulighed for at mærke sig selv, samtidig med at de får professionel vejledning af en jordemoder.” Jordemoder og partner i Mind And Body Lab, Lisa Heidelbach, fortsætter: ”Desuden kan jeg på fødegangen se, at det er en fordel for de fødende kvinder, som har gået til yoga. De har som oftest en enormt god kropsforståelse og mange forstår at arbejde med deres vejrtrækning på en positiv måde i forhold til smertelindring”.  

Gravide stiller spørgsmål

Som jordemoder kender Lisa hele teorien omkring fødslen, om optakten og biologien bag, og hvordan kvindekroppen udvikler sig før, under og efter, siger Fie: ”Vi kan se, at de gravide stiller en masse spørgsmål til Lisa, når de er her. Derfor åbner vi op for flere services i kategorien 1:1 konsultation, blandt andet fordi der bliver skåret kraftigt i de offentlige tilbud, hvor der ikke er meget tid til snak og omsorg for den enkelte. “Vi tilbyder et rum med nærvær til det gravide par og går i dybden med de tanker og følelser, som den nye familie måtte have. Vi mener nemlig, at den mentale fødselsfor-beredelse er lige så vigtig som den fysiske.” 

Udgangspunkt i egne erfaringer

På hendes CV står blandt andet yoga- og fitnessinstruktør samt HR- og managementkonsulent i flere større danske virksomheder. Og ikke mindst mor med erfaringer som gravid. ”Jeg har taget udgangspunkt i nogle af de ting, jeg selv manglede som gravid og nybagt mor – og brugt dem konstruktivt i yogastudiet. Det gælder selvfølgelig de forskellige yogatilbud, men det gælder også placeringen af studiet, hvor man for eksempel kan stille barnevognen under fuldt opsyn lige uden for de store vinduer. Og så er jeg vild med Østerbro og lokalområdet. Jeg vil med Mind And Body Lab gerne bidrage til, at området omkring Nygårdsvej bliver det fedeste sted at bo, leve og arbejde.” 

Gratis time – Promokode: Østerbro

Mind And Body Lab 
Mind And Body Lab har 10 undervisere med forskellige yogakoncepter på holdplanen. Her er noget for gravide og nybagte mødre, familieyoga, stress relief samt helt klassisk yogaundervisning for eksempelvis idrætsfolk.  

Ubegrænset yoga for 499,- /md uden binding 
Studierabat 299,- /md for ubegrænset yoga uden binding

Klippekort
10 x klip normal Yoga 999 kr.
8 x klip Gravid Yoga/ Mommy & Baby Yoga 999 kr. (kan også benyttes til de almindelige yogatimer)
6 x klip Familie yoga 999 kr. (pris for 1 barn og 1 voksen)
(Alle klippekort gælder i 6 måneder)
1 times privat jordemoderkonsultation med partner 799 kr. 


Se flere workshops og individuelle pakker på websitet www.mindandbodylab.com


Mind And Body Lab · Nygårdsvej 27
www.mindandbodylab.com info@mindandbodylab.com 

Related Articles