Bobler, te og nudler i én og samme bevægelse

Af Susanne

Med en Quooker får du et uundværligt redskab i dit køkken. I én og samme bevægelse kan du både servere forfriskende og boblende danskvand, hurtige nudler og varm te. Nemmere bliver det ikke og er perfekt til den travle hverdag i den typiske børnefamilie. Det kan Allan og datteren Noomi godt skrive under på.

Udover den åbenlyse fordel med mere plads på vores meget begrænsede køkkenbord, så er jeg sikker på, at vores nye Quooker gør det nemmere i hverdagen. Uanset om det er kogende vand til døtrenes nudler eller lækker danskvand, får vi det jo nemt direkte fra hanen! siger Allan.

Et design, der rummer den individuelle stil

En Quooker passer nemt ind i nutidens køkkener. Det nordiske, stilrene look komplimenterer flere former for indretning og rummer på alle måder den individuelle stil. 

Hos Allan har man valgt modellen, Fusion Round i messing, som passer naturligt ind i deres køkkenstil. Med Quookers mange designvarianter får du bred mulighed for at vælge et design, som matcher lige præcis dit køkken.

Du kan få din Quooker i krom, rustfrit stål, sort, bruneret messing, guld og messing, så der er noget for enhver smag.

Montering indenfor 5 hverdage

Køb din Quooker inklusiv montering hos VVSPlus. Bestil nemt online og få monteret din Quooker indenfor 5 hverdage.

Det gjorde Allan: ”Jeg har optur over, at monteringen er inkluderet i prisen, når man køber en Quooker hos VVSPlus! Vi har faktisk haft besøg af VVSPlus flere gange, og hver gang har vi fået behagelig hjælp og en professionel løsning.”

Vælger du også en cube til din Quooker, kan du få lækker danskvand direkte fra
hanen.


Køb din Quooker inkl. montering hos VVSPlus · Kontakt os på 70 12 20 21 · www.vvsplus.dk

Related Articles