En flyvende start for Stacy’s Diner

Af Susanne

Stacy’s Diner på Trianglen er kommet rigtig godt fra start. Det gennemførte amerikanerunivers fra de glade dage i 1950’erne er blevet taget godt imod af folk på Østerbro. Det skyldes blandt andet den fantastiske stemning, flotte oliemalerier, lækker mad med amerikansk tema og fremragende forhold for børnefamilierne.

Stacy’s Diner er et 100 procent gennemført spisested, hvor cosiness, happiness and dreams er mantraet. Cosiness er, at du kommer ind i en anden tidsalder. Du glemmer nutiden, og i stedet bliver fortiden din nye nutid. Happiness er, at du bliver glad i låget af at være her. Det gælder farverne, musikken, maden og stemningen. Og det gælder for både det femårige barn eller den 80-årige, der engang har rocket til Elvis, og som elsker musikken herinde. Dreams er, at man får lov til at drømme sig tilbage til en svunden tid, hvor man var uden mobiltelefoner, mails osv., og hvor det hele var lidt nemmere. Vi er i bund og grund et univers, der tager dig fuldstændig tilbage til en anden tidsalder,” siger Linné Sommer, stifter og ejer af Stacy’s Diner. Og når man ser de to etager fyldt med gnistrende farver, pinups, store vægmalerier og gamle pinball-maskiner, er man helt enig  i, at her er et gennemført spisested, hvor man bliver glad for at være! 

Store og greasy burgers

Burgers er den primære spise på Stacy’s Diner. De bruger kun velfærdskød fra Nordjylland og gode råvarer i deres burgers. Det er store og greasy burgers, og udvalget varierer fra den helt traditionelle til de lækre, store og snaskede burgers, som man bliver dejlig klistret af at spise. Man kan derudover få en fiskeburger og tre veganske udgaver. Her serveres også spareribs samt en giant chilidog, der er perfekt at gå med, når man eksempelvis skal i Fælledparken. Nachos og ham-and-cheese er tillige på menukortet samt Stacy’s ikoniske milkshakes, der er lavet på den helt originale måde uden isterninger og mælk, men med fløde og rigtig is.  

Allerede fået stamgæster

Stacy’s Diner på Østerbro har haft åbent siden den 1. marts, og de er virkelig glade for, at de er blevet taget så godt imod. “Folk kommer her med et meget positivt sind, og de får en wauw-oplevelse, når de ser det lyserøde og samtidig meget maskuline univers med pinups og store vægmalerier. Vi har allerede fået en del stamgæster, hvilket er ret vildt på så kort tid. Jeg tør godt karakterisere starten som flyvende,” siger Linné.  

Hun har fundet ud af, at bordreservationer fungerer bedst for stedet, hvis det kun er for seks personer eller opefter.
I starten kunne man reservere bord, hvis man var to personer, men det skabte nogle problemer, da det ikke gav det nødvendige flow til fordel for gæsterne. Er man færre end 6 personer, så kommer man bare, og de finder et bord så hurtigt som muligt. “Forleden søndag, hvor der Superligafodbold i Parken, var der rigtig mange mennesker forbi vores Diner. Men da vi havde fjernet reservationen, kunne vi håndtere alle gæsterne, så der ikke var nogen ventetid. Folk har været gode til at acceptere, at man ikke kan bestille bord, hvis man er under seks personer,” oplyser Linné, der opfordrer alle fra Østerbro og København til at komme forbi og opleve det helt vilde univers på Stacy’s Diner. 

Børnenes univers
Stacy’s Diner er børnenes univers, og de gør meget for dem. Det skyldes til dels egne erfaringer, fortæller Linné. “Da vi åbnede vores første restaurant, var jeg gravid med vores første søn, og vi fik vores andet barn et år efter. Vi boede bogstaveligt talt på restauranten og fik derfor indrettet et stort legehjørne til børnene. Det var en stor succes, og det tog vi med videre til Stacy’s,” fortæller Linné. Derfor har de indrettet legerum på begge etager her på Østerbro. “Det har rigtig mange børnefamilier allerede fået øjnene op for. De kan gå ud og spise og slappe mere af, end hvis de hele tiden skal holde øje med deres børn. Det betyder ikke, at vi er en børnehave, hvor man bare kan glemme sin børn, men at de ind i mellem kan gå hen og lege sammen eller underholde sig med noget legetøj. Os med børn ved godt, at børn har behov for noget underholdning, når de f.eks. er ude på restaurant. Vores gæster her på Østerbro har givet en masse positiv feedback på legehjørnerne, hvilket vi er utrolig glade for,” siger Linné. I den forbindelse nævner hun, at de har haft flere børnefødselsdage, hvor børneflokken kommer forbi og spiser hos dem og har en dejlig eftermiddag. Stacy’s Diner kan nemlig rumme en børnefødselsdag, hvis man ikke ønsker at holde
den hjemme i stuen eller ude, hvis vejret er trist.    


Stacy´s Diner · Triangel 4 · www.stacysdiner.dk/stacys-oesterbro/  

Related Articles