Vi er der for at hjælpe vores kunder

Af Susanne

Hos lingeri- og undertøjsbutikken Wunderwear Østerbro på Ndr. Frihavnsgade er loyalitet og den bedste hjælp til kunderne i centrum for salgschef Michelle Riesel og hendes kollegaer.

W underwearWunderwear Østerbro på
Ndr. Frihavnsgade tilbyder et stort og bredt udvalg af lingeri og undertøj til kvinder i alle aldre og med alle kropstyper. Her kan man få undertøj og lingeri fra en masse forskellige og populære danske og internationale mærker. Uanset om man er til det klassiske, feminine, forførende, sexede, frække eller retro-look, kan man få dækket sit behov. Samtidig med, at man finder lingeri af høj kvalitet og gode pasformer, gør butikkens ansatte sit bedste for at hjælpe kunderne, når de besøger butikken på Ndr. Frihavnsgade, siger Michelle Riesel, der startede som salgschef i juli i år.

”Vi hjælper vores kunder alt det vi kan, når de skal prøve og købe lingeri og undertøj. Der er nogen, som godt kan være lidt generte, når de skal prøve nyt undertøj. Vi er her for at skabe et overblik og et trygt rum”.

Overskueligt at handle der
Michelle har arbejdet i Wunderwear i mere end fem år og har derfor et stort kendskab til udvalget af alle deres varer samt til kundernes forskellige præferencer. ”Vi har et virkeligt stort udvalg af lingeri og undertøj i butikken på Ndr. Frihavnsgade. Da vi er en del af Wunderwear-kæden, kan vi, hvis vi ikke har den relevante vare, altid få hjælp fra en af de andre Wunderwear butikker. På den måde kan vi altid sørge for, at vores kunder får det helt rigtige produkt,” forklarer hun. Indimellem er det manden eller kæresten, som køber gave til sin partner. Derfor gør butikken sit bedste for at gøre det meget overskueligt for manden – og selvfølgelig også for kvinden – at være i butikken. Det handler om at de begge kommer hjem med det rigtige produkt, forklarer Michelle.   

Her er noget for alle
Det er umådeligt vigtigt, at der er tøj i butikken til alle uanset alder og størrelse. Her er unge og ældre velkomne, fortæller Michelle:

”Det kan være, at man er en ung pige, der for første gang skal ud at købe sig en bh, eller er en ældre kvinde, der skal bruge en speciel bh. Uanset hvad, er begge mere end velkomne, og vi vil gøre alt for, at de får den bedste behandling her. Wunderwear er kendt som et multibrand med mange forskellige mærker og pasformer. Det er derfor, Michelle slår fast, at her er noget til alle, hvilket også gælder priserne. Det samme gælder for badetøj, nattøj, homewear og strømper, som Wunderwear Østerbro også fører, og som de også er meget stærke i med et stort udvalg til piger og kvinder i alle aldre. Da jeg var yngre, blev jeg ikke introduceret til den her verden, hvilket jeg ærgrer mig over, da min bh-størrelse var forkert, da jeg var yngre. Så jeg ved godt, hvad det kan betyde, at man får den rette størrelse og det rette produkt,” pointerer salgschefen.

Herreaften og venindeaftener
Inden hun startede i butikken på Ndr. Frihavnsgade, arbejdede hun for Wunderwear i Hørsholm. Begge steder har fokus været på det brede udvalg af varer og på det personlige touch:

”Her skal altid være hyggeligt. Ndr. Frihavnsgade er en fantastisk gade, som jeg er blevet helt forelsket i. Vi forsøger også at skabe noget stemning her i butikken og afholder en række spændende arrangementer for både mænd og kvinder, b.la. vil vi afholde både en herreaften og flere venindeaftener, til december. Er man interessent kan man også følge med i hvad der sker i vores butik, på vores sociale medier @wunderwear_østerbro, som vi poster og opdatere jævnligt. Det handler om, at man bliver introduceret og inspireret af vores verden, som vi selv synes er enormt spændende.”

Butikken består af et team på fire dygtige kvinder, som hver især har et ansvarsområde, hvor de har nogle særlige kompetencer. ”Også på det personlige plan efterstræber vi at være så loyale som muligt over for vores kunder. Vi er gode til at huske kunderne og spørge til dem, når de kommer igen i butikken. Det skal være en personlig og velovervejet betjening, vi giver folk,” understreger Michelle. 


Wunderwear Østerbro
Ndr. Frihavnsgade 30 · Tlf. 38 41 21 13 · www.wunderwear.dk · Instagram @wunderwear_østerbro

Related Articles