Vi elskerserier.dk anbefalinger til efteråret

Af Susanne

Vielskermedia.dk er stedet, hvor du finder anmeldelser, anbefalinger og guides til de serier, du skal kaste dig over på streamingtjenesterne. Få stifter af vielskerserier.dk Kim Sørensens top 3 anbefalinger her.

The Old Man
The Old Man er baseret på Thomas Perrys bestseller af samme navn. I serien spiller Jeff Bridges den aldrende CIA-agent, Dan Chase, der for længst har forladt tjenesten, og som nu lever livet lidt på kanten. Men fortiden indhenter ham. Og da en lejemorder forsøger at dræbe ham, går det op for den gamle agent, at han for at kunne leve videre, må se at blive forsonet med sin fortid. Heldigvis kan den gamle mand lidt endnu, og det udmunder i en voldsomt seværdig actionserie med både biljagter, slåskampe og masser af skududvekslinger.
The Old Man havde premiere 28. september på Disney+


Drømmeren
Karen Blixen er i top-3 over de vigtigste og mest indflydelserige danske forfattere, og hendes betydning i litteraturhistorien kan ikke undervurderes. Det er derfor også helt på sin plads med en kæmpe seriesatsning i den størrelsesorden, som den Viaplay nu disker op med, Drømmeren – Karen Blixen bliver til. Serien begynder, da forfatteren kommer hjem fra Afrika – syg, fraskilt og på fallittens rand. Og den følger hende frem til, at hun ender som danmarkshistoriens største kvindelige moderne forfatter. Connie Nielsen spiller rollen som Karen Blixen og er også en af seriens executive producere.
Drømmeren havde premiere 18. september på Viaplay


Mike
Hvem er Mike Tyson bag den hårdtslående facade, og når man ser bort fra historierne om ørebiderier og den lidet flatterende titel som “The Baddest Man on the Planet”? Det forsøger serien Mike at undersøge med denne coming of age-fortælling om den kontroversielle bokser. Det er Steven Rogers og holdet bag en anden stor biopic fra 2017, I, Tonya, der har skabt serien Mike i otte afsnit. Den giver et indblik i den verdensberømte boksers store op og nedture, om raceforskelle i USA, berømmelse og den amerikanske drøm.
Mike kan ses på Disney+

Related Articles