STAY Nordhavn – et eksklusivt samlingspunkt tæt ved vandet 

Af Susanne

Som et skib ligger det der.STAY Nordhavn. Det seneste skud på stammen af STAYs design-lejligheder i København. Inde bag den spektakulære facade gemmer der sig ikke alene 112 udlejningslejligheder på mellem 95 og 150 kvadratmeter, men også en hel arkade af muligheder. Vi har fået lov til at tage et kig ind bag facaden. 

Så snart man træder indenfor i den hyggelige lounge, fornemmer man, at her er tale om et sted lidt ud over det sædvanlige. Men først og fremmest et sted, hvor man føler sig både velkommen og frem for alt hjemme. Og det er netop tanken bag indretningen, fortæller administrerende direktør Kim Karlsen: 

“Vi ville gerne skabe et lækkert og hyggeligt sted at være for vores lejere, uanset om de skal have en hurtig kop kaffe, læse dagens avis eller vil nyde en drink i vinbaren, inden turen går videre ud i byen, tilbage op i lejligheden eller ind i vores fantastiske arkade.” 

Meget mere end designer-lejligheder

Netop arkaden udgør med sin centrale placering midt i bygningen det bankende hjerte i STAY Nordhavn. Her finder man både god kaffe fra Original Coffee, mulighed for at dyrke både fitness og langrend under jorden hos Nordic Strong – hvis gym er gratis for alle lejere – eller for at nyde varmen i den smukke sauna midt i arkaden inden en kølig dukkert i kanalen. Der findes også en skønhedsklinik samt inden længe en stor frisør- og barbersalon. Og skulle sulten melde sig, er der absolut også råd for det. Nemlig på den nyåbnede restaurant Thai Thai. 

“Det er en fantastisk restaurant, som vi forventer os meget af, og som vi er utrolig stolte af, er en del af STAY Nordhavn,” siger Kim Karlsen, og fortsætter: 

“Her er der både mulighed for en hurtig firmafrokost, en god middag med familien eller for at arrangere en private dining, hvis man ønsker dette – og så snart det bliver lidt varmere, vil man også kunne byde på udeservering med den skønneste udsigt.”

Nordhavn – et område med muligheder
På Fortkaj 5 er mulighederne uendelige. Uanset om man ønsker et kortere ophold eller måske har behov for et længerevarende af slagsen, er man garanteret en eksklusiv bolig med alt hvad hjertet kan begære og frem for alt en easy-living oplevelse, hvor man ikke skal bekymre sig om meget andet end blot at nyde det. Og med en enestående beliggenhed ikke langt fra centrum og tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport, finder man det ikke meget bedre end lige her på STAY Nordhavn. 


STAY Nordhavn · Fortkaj 5 · 2150 Nordhavn · Tlf. 72 44 44 34 · www.stayapartments.dk

Related Articles