Solbriller Pierre-Emile Højbjerg

Af Susanne

Brillebutikken Democratic Eyewear har i samarbejde med landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg skabt nogle unikke solbriller med karakter. Tottenham-spilleren, der er født og opvokset på Østerbro, har deltaget i udviklingen af designet på solbrillerne.

Pierre-Emile Højbjerg er en kendt personlighed herhjemme og i udlandet, da han er en førende spiller i storklubben Tottenham Hotspur fra London, så vi ser frem til, at vi kan brande solbrillerne både nationalt og internationalt. Det er et samarbejde, vi har store forventninger til, da han er et engageret og passioneret menneske med nogle af de samme værdier som os,” fortæller Stig Hansen, partner og medejer af Democratic Eyewear.
Solbrillekollektionen består af tre modeller i en limited edition. Hver model laves i to størrelser, og de bliver leveret i et lækkert etui sammen med en klud med Pierre-Emile Højbjergs logo på. Prisen bliver lige som Democratic Eyewears egne solbriller på 995 kr. uden styrke og 1995 kr. med styrke.

Samarbejdet er det første af flere samarbejder med markante personer fra sportens verden, oplyser Stig Hansen. ”Vi er virkelig stolte af samarbejdet med Pierre-Emile Højbjerg, og vi ser meget frem til at indlede et samarbejde med andre store sportspersonligheder.”


Democratic Eyewear Østerbrogade 54 · Tlf: 39 29 21 00 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · www.democraticeyewear.com

Related Articles