Skønhedsbehandling af højeste kvalitet

Af Susanne

På Copenhagen Beauty Clinic kan de højtuddannede specialister inden for skønhedsbehandling guide dig til den helt rette behandling, uanset om du ønsker at få en ansigtsbehandling, permanent hårfjerning eller -makeup, få ordnet bryn eller udført en vippe- og kropsbehandling. 

Centralt på Jagtvej 76 mellem Nørrebro og Østerbro ligger Copenhagen Beauty Clinic, der, udover at tilbyde alle slags skønhedsbehandlinger, også underviser kommende kosmetologer. Klinikken, der således både er en klinik og et akademi, flyttede for nylig til Jagtvej fra Østre Farimagsgade for at få mere plads til deres undervisning. 

Alle på klinikken er højtuddannede specialister inden for de forskellige skønhedsområder, så man som kunde ved, at man får den bedste og mest trygge behandling. “Jeg er for eksempel lægeeksamineret hudterapeut på den internationalt anerkendte kosmetologskole Cidesco. Min baggrund omfatter blandt andet arbejde hos en overlæge i Sverige, og jeg var tidligere bestyrer af klinikken på Østre Farimagsgade,” siger klinikbestyrer Shifa og tilføjer: “Her er også ansat en højt uddannet medarbejder til at varetage kosmetisk, permanent makeup samt en neglespecialist og brynekspert. Vi forventer om meget kort tid at få tilladelse til at arbejde med botox og filler og alle de avancerede behandlinger inden for de to områder. I dag laver vi dog allerede en masse antiage behandling med forskellige avancerede apparater og produkter, så vi har stor erfaring inden for antiage behandlingsområdet. Vi har også ansat både en læge og sygeplejerske på klinikken, så sikkerheden er helt i top,” understreger hun.  

Godkendt af Sundhedsstyrelsen 

Copenhagen Beauty Clinic tilbyder blandt andet permanent hårfjerningsbehandlinger, pedicure og manicure, antiage-behandlinger samt permanent makeup-behandling (PMU), som de er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at behandle inden for og undervise i. Efter at der er indført en ny og strammere lovgivning inden for området, er der langt færre klinikker, der har lov til at undervise i PMU, men Copenhagen Beauty Clinic er altså en af dem. Behandlingen inden for PMU omfatter læber og bryn. I forhold til bryn omfatter behandlingerne hairstrokes, (hårpåtegning), som ser meget naturligt ud, samt powderbrows eller en kombination af de to teknikker (mix). 

“Vi har specialiseret os i bryn i mange år og ved, hvordan man skaber de smukkeste og mest symmetriske bryn. Ved hjælp af måleapparater og mange års erfaring, finder vi frem til den helt rette form og farve, som passer til kundernes ansigt,” fortæller Shifa, som påpeger, at de også bruger forskellige metoder, når de laver permanent makeup på læberne. “Man kan få pigmenteret sine læber på mange forskellige måder. Nogle ønsker en fremhævet læbekant, andre noget mere farve og andre ønsker begge ting. Hos os kan alt dette og meget mere lade sig gøre,” fortæller hun.

Tager imod kunderne med et smil

Klinikken underviser som skrevet også kommende kosmetologer, og de gør det på forskellige sprog, så flest muligt kursister nemt kan følge med i undervisningen. “Alle kan uanset etnicitet være med hos os – det gælder både kursister og kunder. Vi tager altid imod kunderne med et smil, så man føler sig godt tilpas, når man kommer hos os. Det er super vigtigt, at det er rart og behageligt at komme her,” påpeger Shifa. 

Mange af de kursister, klinikken har uddannet, har sidenhen åbnet deres egne klinik, så Shifa føler, at deres arbejde har båret frugt og hjulpet en masse piger i gang. “Det gælder både laserbehandlere, kosmetologer og permanente kosmetikere m.fl. Da vi afholder undervisning på klinikken, kan vi også tilbyde elevbehandlinger, så det nogle gange er gratis, eller man kun betaler for produktet, når man bliver behandlet af en af vores elever. Vores laserkurser kan man få gratis udført, hvis man er model til behandlingen. Så der sker rigtig mange spændende ting på vores klinik. Det synes Dansk Kosmetolog Forening også, da vi er med i deres magasin for professionelle skønhedsarbejdere, Esthetique Magasin, hver eneste måned,” slutter hun.


Copenhagen Beauty Clinic · Jagtvej 76 · Tlf. 28 44 04 91 · www.copenhagenbeautyclinic.com

Related Articles