Tandlægerne i Parken får større og endnu flottere forhold 

Af Susanne

Tandlægerne i Parken, der har klinik på den centrale Østerbro-adresse Øster Allé 56, har udvidet sin klinik på 7. sal, så der er mere plads og kapacitet til endnu flere patienter, og så de er blevet opdateret med det nyeste inden for tandlægeudstyr.

Vi vil gerne være Østerbros foretrukne tandlæge. Det er derfor, vi har udvidet vores klinik i Parken og dermed står til rådighed for endnu flere patienter. Samtidig har vi sørget for at opdatere klinikken med det bedste og nyeste tandlægeudstyr. Hosos er patienten altid i fokus, og vi ønsker at skabe et trygt miljø for både patienter og medarbejdere,” siger tandlæge Benjamin Nyborg fra Tandlægerne i Parken.  

Den udvidede klinik er ikke blot blevet større og har endnu mere nyt udstyr; den er også blevet indrettet, så den fremstår både hjemlig og hyggelig med varme farver, hvilket er med til at give trygge rammer for patienterne – og naturligvis uden, at der er gået på kompromis med alle tænkelige hygiejnekrav. Klinikken er blandt andet udstyret med topmoderne maskiner til renholdelse af udstyr i sterilisation.

Håndterer tandlægeskræk med respekt

Hos Tandlægerne i Parken ved de, hvor slemt det kan være at lide af tandlægeskræk. Derfor er alt deres personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, så behandlingen bliver så god som mulig. 

“Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk og går eksempelvis meget op i at kunne tilbyde en så smertefri behandling som muligt. Når vi behandler, sørger vi for, at man altid er smertedækket, så det ikke bliver en ubehagelig oplevelse at gå til tandlæge. Det handler om, at alle, der kommer hos os, skal have en god og tryg oplevelse. Og hvis man lider af tandlægeskræk, er det vigtigt, at man siger det, når man booker en tid hos os, for så sørger vi for, at der er sat ekstra tid af til behandlingen. 

Det skal foregå i et tempo, hvor patienten er med hele vejen,” pointerer Benjamin Nyborg og tilføjer: “Derfor snakker vi også behandlingen godt igennem inden, så man ved, hvad der skal ske. Når man har tandlægeskræk, er det vigtigt at føle, man er i kontrol, så vi sørger for, at patienten er med i behandlingen hele tiden. Det handler om tillid og respekt – ingen spørgsmål eller angst er ubetydelig, og vi tager det hele alvorligt.” 

Udover at det ikke skal gøre ondt at gå til tandlægen, skal det heller ikke gøre ondt i tegnebogen, og derfor har Tandlægerne i Parken konkurrencedygtige priser, så alle har mulighed for at gå til tandlægen. 

Se mere om priser, behandlinger og andet på tandbro.dk 

Fleksible åbningstider
Udvidelsen af klinikken gør også, at åbningstiderne er blevet endnu mere fleksible, så det selv i en travl hverdag er muligt at finde en tid hos Tandlægerne i Parken. “Hvis man har akut ondt i tænderne, er det afgørende, at man kan komme til så hurtigt som muligt. Vi har derfor sat tid af hver dag til akuttider, og som regel har vi kort ventetid på tandbehandling,” forklarer Benjamin Nyborg. Udvidelsen betyder rent fysisk, at den tidligere reception og venteværelset i dag er blevet til klinikker. Samtidig er det nyindrettede venteværelse og receptionen meget handikapvenligt med elevator og døre, der åbner automatisk.  


Tandlægerne i Parken · Øster Allè 56, 7. sal.  Tlf. 69 89 69 80  www.tandbro.dk

Related Articles