Skønhed i hjertet af Østerbro

Af Susanne

Den kosmetiske klinik N’AGE, der ligger midt på atmosfærefyldte Østerfælled Torv, er for alle, der gerne vil blive en friskere udgave af sig selv. Takket være behandlinger, der er sikre og klinisk veldokumenterede, kombineret med
20 års ekspertise og faglighed, får man ifølge Danmarks mest erfarne klinik det bedste og mest naturlige resultat.  

Østerfælled Torv er et rigtigt Østerbro-åndehul i hjertet af bydelen. Torvet bag Gunnar Nu Hansens Plads har manifesteret sig som et populært midtpunkt med masser af liv og atmosfære. Her er der højt til loftet med hyggelige caféer, fristende spisesteder, forskellige butikker samt den kosmetiske klinik N’AGE, som er Danmarks første og mest erfarne klinik inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. De holder til i nr. 14B på 1. sal i den smukke gamle bygning, der engang var Østerbro Kaserne, men som i dag er centrum for blandt andet fashion, livsstil, boligindretning og skønhed. 

At N’AGE har en klinik midt i det flotte miljø på Østerfælled Torv, giver god mening for N’AGE, siger grundlægger af klinikkæden, Ida Bille Brahe: ”Vi er meget glade for at have en klinik på Østerbro og på torvet, som er et superhyggeligt sted. N’AGE og østerbroerne har mange af de samme værdier, da vores kerneværdier bl.a. er æstetik, etik og kvalitet. Det er på mange måder kendetegnende for området, så vi føler os virkelig hjemme her.”  

Friskere udgave af sig selv

N’AGE åbnede sin første klinik i 2003, og siden har de været førende herhjemme inden for æstetiske behandlinger. På klinikken bliver man med N’AGEs egne ord en friskere og smukkere udgave af sig selv. Man behøver altså ikke være nervøs for at komme til at ligne en anden efter en kosmetisk behandling hos N’AGE, som forskønner dine eksisterende træk uden at forandre dig. 

”Selvom man får nogle effektive behandlinger hos os, skal det ikke kunne ses, udover at man holder sig rigtig godt og stråler lidt mere. Folk skal helst ikke kunne sige, at ”hun har nok fået lavet et eller andet”. Men selvfølgelig skal man kunne se, at man ser friskere og gladere efter en behandling hos os,” siger Ida Bille Brahe, der direktør hos N’AGE og som grundlagde klinikkæden for 20 år siden. I dag er der i alt otte N’AGE-klinikker over hele landet. 

Da N’AGE startede, var der en masse tabuer og modstand mod kosmetiske behandlinger, fortæller hun: ”Men i dag er det noget folk gør på linje med at farve håret, blege tænder, lakere negle, går med makeup osv. Alle de ting, vi er mange, der gør for at se lidt pænere ud, så vi bliver den bedste udgave af os selv. Og da vi har den nordiske tilgang til skønhed, er vores resultater altid naturlige.”  

Sikkerhed betyder alt

En af kvaliteterne ved N’AGE er, at de altid har haft en vis etik omkring behandlingerne og sat sikkerhed højt fra dag ét af. For eksempel har alle klinikkerne altid haft en hudlæge tilknyttet. I dag arbejder der 30 sygeplejersker
og 10 hudlæger fordelt på de forskellige klinikker. 

”Sikkerhed betyder alt, og det går hånd i hånd med de naturlige resultater. Alle vores kosmetiske sygeplejersker ved, at de godt må sige nej til en kunde, hvis de mener, det ikke er den rigtige behandling for den enkelte. Så kan de i stedet foreslå en anden behandling. Vi gør meget ud af at være sparringspartnere, fordi det kan være svært for den enkelte at vurdere, hvad der er det rigtige. Derfor er det vigtigt, at vi er ærlige omkring, hvad der skal til. Vi skal i den sidste ende sørge for, at der er en god balance i ansigtet,” understreger Ida Bille Brahe.  

Behov for kombinationsbehandlinger

Hun fremhæver, at man ofte har behov for en kombinationsbehandling, da mange problemer ikke kan ordnes med en eller to behandlinger. Når vi ældes, sker der noget med vores ansigter og hud. Først kommer der pigmenteringer og andre små ting, senere sætter rynkerne sig fast, man mister noget fedtvæv, elasticiteten formindskes og ting begynder at hænge. Man mister også noget knoglevæv. Så der er flere ting, man bør kigge på, for at det kan give det mest naturlige resultat.  

”Her kan vi vejlede og fortælle kunden, at der er et område i ansigtet, hvor vi bør tænke på at gøre noget,” siger Ida Bille Brahe og tilføjer: ”Derfor tilbyder vi hos N’AGE en gratis og uforpligtende konsultation som en del af vores service. 

Her vil du blive vejledt af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker eller hudlæger, så du kan føle dig i trygge hænder til din behandling. Vores kerneværdier er nemlig æstetik, etik og sikkerhed, og det er din sikkerhed for et trygt behandlingsforløb med smukke resultater under topprofessionelle forhold med det højeste faglige niveau og den bedste sikkerhed. Og i særdeles charmerende og hyggelige rammer i hjertet af dejlige Østerfælled Torv.”

Hos N’AGE forhandles der desuden klinisk hudpleje i alle otte klinikker og på deres webshop. Klinisk hudpleje er målrettet og potent hudpleje baseret på mange års dermatologisk forskning. Produkterne må derfor kun forhandles af autoriserede sundhedsfaglige klinikker, der kan rådgive i produkterne. N’AGE Østerbro har det største udvalg af klinisk hudpleje blandt alle deres klinikker i København, og du kan få professionel vejledning i produkterne, hvis du kigger forbi Østerfælled Torv. Ønsker du en mere dybdegående hudanalyse med hudscanning, kan du også sagtens bestille en tid på deres hjemmeside.

Behandlinger hos N’AGE

● Rynkebehandling og opstramning 

●  Volumen og skulpturering

●  Sund hud og glød

●  Fedt- og cellulitereduktion

●  Permanent hårfjerning

●  Pigmentering, ar,karsprængninger.   

FØR/EFTER

Dorte har ligesom de fleste andre med alderen fået mindre volumen i ansigtet, hvilket fik hende til at se både ældre og mere træt ud. . Men filler kan man genskabe de naturlige konturer, så vitaliteten i ansigtet kommer tilbage. Dorte har også fået en botox-behandling til at reducere rynker i panden og mellem brynene. Resultatet er et mere friskt udseende, der med Dortes egne ord passer til, hvordan hun har det indeni..  

Nadira  har længe døjet med mørke rande under øjnene, der gjorde hende nødsaget til at dække dem med makeup for ikke at se for træt ud til hverdag. . Hos N’AGE fik Nadira behandlet sine rande med filler, der kan løfte den indsunkne hud under øjnene op på samme niveau som resten af huden. Filler har hun også fået i diskret i læber, kinder og kæbelinje, og så er Nadira desuden blevet behandlet med botox i panden og mellem brynene, der løfter og udglatter.


N’AGE · Øster Fælled Torv 14B · 1. sal · Tlf. 70 27 33 66 · www.nage.dk

Related Articles